© Alternosfera
Concert de muzică rock pentru lansarea noului single "Aritmii" al trupei Alternosfera. Vineri, 15 decembrie, de la ora 20:00, la Casa Tineretului în Oradea.
Casa Tineretului 15 decembrie 2023 20:00 - 23:00 Cu plată

🎫 Bilete

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe platforma online iaBilet.ro. Prețurile au fost 106 lei pentru pre-sale, iar cele actuale costă 127 lei. Grăbește-te să cumperi cât nu e SOLD OUT.

🎸🤘🥁

Turneul de lansare al noului single „Aritmii” de Alternosfera a început la București în 11 noiembrie 2023. La Oradea trupa rock din Republica Moldova ajunge în 15 decembrie cu un concert exploziv la Casa Tineretului.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame, Imnuri de război.

Organizatori

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri