© Fundația Comunitară Oradea
Invită-ți părinții sau bunicii la un atelier de muzică, pictură sau internet. Pentru persoane cu vârstă de cel puțin 55 ani. O inițiativă onorabilă din partea Fundației Comunitare Oradea.
Magazin Crișul 11 septembrie 2023 18:59

În fiecare miercuri, joi și vineri, Fundația Comunitară Oradea organizează 4 ateliere pentru bunicii și bunicuțele Oradiei, persoane vârstnice de la 55 de ani în sus. Vezi mai jos pentru detalii. Unele evenimente nu încep de acum.

Dă click pe titlul evenimentului din cele 4 de mai jos pentru pagina oficială:

© Fundația Comunitară Oradea

Atelier de relaxare prin muzică

„Terapie prin muzică- un atelier unde ne dăm voie să fim noi, atât ritmic, cât și melodic, unde putem comunica cu ajutorul muzicii, sentimente, emoții pe care altfel nu putem să le exprimăm. O putem face vocal sau instrumental depinde de cum ne simțim în acel moment. Nu contează dacă ai sau nu experiență muzicală, aici lăsăm prejudecățile și ne conectăm la noi.”

Începând din data de 15 septembrie 2023, în fiecare vineri, de la ora 19:00 până la 20:30, la Comuniteca Atelier (Magazin Crișul, etaj 1).

© Fundația Comunitară Oradea

Atelier de arte plastice

„Vă invităm să explorăm împreună fascinanta lume a artelor într-o atmosferă caldă și primitoare. Vom experimenta cu răbdare, culoare și pasiune diferite tehnici reprezentative artelor: pictură, desen și arte decorative.”

Începând din data de 20 septembrie 2023, în fiecare miercuri, de la ora 18:00 până la 19:00, la Comuniteca Atelier (Magazin Crișul, etaj 1).

© Fundația Comunitară Oradea

Atelier de acordeon

„Acest atelier nu se adresează doar celor dornici să descopere tehnici de bază specifice utilizării acestui instrument. Participanții vor avea șansa de a afla mai multe despre istoria acestui fermecător instrument care a influențat dezvoltarea muzicii universale. […] sub îndrumarea mentorului Mircea Berindea.”

Începând din data de 28 septembrie 2023, în fiecare joi, de la ora 18:00 până la 20:00, la Comuniteca Atelier (Magazin Crișul, etaj 1).

© Fundația Comunitară Oradea

Atelier de navigare pe internet

„Îi așteptăm pe părinții sau bunicii voștri la o serie de ateliere de învățare a noțiunilor de bază pentru utilizarea internetului, dar și de socializare. Subiectele abordate vor fi stabilite de comun acord în funcție de nevoile fiecărui participant.”

Începând din data de 4 octombrie 2023, în fiecare miercuri, de la ora 18:00 până la 19:30, la Comuniteca Atelier (Magazin Crișul, etaj 1). Persoanele care vor să participe sunt rugate să se înscrie la numărul de telefon: 0743899901.

Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și neafiliată religios. Susținem dezvoltarea de proiecte cu impact în comunitatea noastră.

Fundația Comunitară Oradea

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri