© BusyBee
Oferă copilului tău un timp minunat la aceste trei ateliere săptămânale. Numai bune pentru a le stimula copiilor dorința de a învăța, dezvoltarea motricității fine și socializarea împreună cu cei de o vârstă apropiată lor.
23 ianuarie 2024

👧🏻👶👦🏼

Ai un copil mic acasă care nu merge la creșă sau grădiniță? Am găsit 3 locuri în care îl poți duce atunci când ai nevoie de o pauză.

🤝

Aceste ateliere sunt spații ideale pentru dezvoltarea copilului tău într-un mediu sigur și stimulativ. Aici, copilul tău va avea oportunitatea să învețe cuvinte noi și să își îmbunătățească motricitatea fină, lucru esențial în dezvoltarea timpurie. Mai mult decât atât, aceste ateliere oferă o ocazie perfectă pentru socializare. Interacțiunea cu alți copii este esențială pentru dezvoltarea abilităților sociale și emoționale ale copilului tău.

🛝

Prin joacă și activități de grup, micuții învață despre cooperare, împărtășire și înțelegerea emoțiilor altor copii. Ei învață să-și facă prieteni, să lucreze împreună și să-și exprime sentimentele într-un mod sănătos. Prin expunerea la noi medii și provocări, copilul tău va câștiga încredere și independență.

1. BusyBee

6 luni – 3 ani

© BusyBee

BusyBee este aici să ajute copiii să crească frumos, la minte și la suflet. Întâlnirile au loc în fiecare săptămână, o oră, cu grupuri mici de doar 5 copii. Astfel, asigură că fiecare copil primește atenția și grija de care are nevoie. Activitățile făcute sunt în mare parte tip Montessori.

© BusyBee

2. FasTracKids

1,5 – 2,5 ani

© FasTracKids

FasTracKids își propune să îmbunătățească dezvoltarea socio-emoțională, cognitivă și lingvistică a copiilor, prin abordarea individualizată a fiecărui participant în funcție de nivelul său de dezvoltare. Programul oferă sesiuni săptămânale de o oră, cu grupe de dimensiuni reduse, având între 3 și 7 copii în fiecare.

Disponibile în două intervale orare dimineața – la 10 sau 11:30 – aceste sesiuni sunt concepute pentru a oferi o atenție personalizată fiecărui copil. Costul pentru participarea la patru sesiuni ale programului este de 360 lei.

© FasTracKids

3. Sonia’s Place

1-3 ani

© Sonia’s Place

Sonia’s Place propune un program unic, destinat copiilor de peste un an. Acesta vizează integrarea armonioasă a micuților în colectivitate și oferă un sprijin emoțional esențial în această etapă de tranziție.

De asemenea, Sonia’s Place pune un mare accent pe comunicarea eficientă între copii și părinți, facilitând astfel adaptarea la schimbările din procesul educativ și asigurând o tranziție lină și confortabilă pentru toate părțile implicate. O sesiune costă 100 lei, iar un pachet de patru sesiuni este disponibil la prețul de 290 lei.

© Sonia’s Place

Aceste ateliere nu sunt doar un loc de distracție, ci un mediu esențial pentru creșterea sănătoasă și armonioasă a copilului tău. Încearcă-le și împărtășește experiența și părerea ta cu noi!

Urmărește-ne pentru mai multe informații utile despre atelierele și locurile interesante pentru copiii de toate vârstele.


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri