© WOAF
Ateliere de scriere creativă WOAF România, organizate la Biblioteca Județeană din Oradea și online, sub îndrumarea scriitoarei Livia Creț. În două variante: pentru adulți și pentru copii.

Începând cu februarie 2024, iubitorii de literatură din Oradea și nu numai au ocazia să participe la ateliere de scriere creativă organizate de Words of a Feather (WOAF) România, găzduite de Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”.

Aceste sesiuni vor fi disponibile și online, pe Zoom, permițând participarea de oriunde. Livia Creț, o scriitoare talentată, va ghida atât adulții cât și copiii (8 – 15 ani) prin tainele scrierii creative, în cadrul unor grupuri adaptate vârstei.

© WOAF

WOAF România este extensia locală a unui studio de scriere fondat de Amy Han în Melbourne, Australia, acum mai bine de un deceniu. Atelierele includ o varietate de exerciții inspirate de lucrările unor autori renumiți și practicile unor mișcări literare, invitând participanții să experimenteze cu ficțiunea, poezia, scrisorile și eseurile.

Sesiunile, care au loc de două ori pe lună, sunt structurate în introduceri scurte, urmate de 40 de minute de scriere, permițând la final citirea lucrărilor și primirea de feedback.

© WOAF

În plus, participanții primesc teme creative pentru acasă, inspirate de grupuri literare influente, pentru a-și continua dezvoltarea și a discuta progresele la întâlnirea următoare. WOAF România își propune să creeze o comunitate de scriitori și creativi, promovând plăcerea pură a scrierii și explorarea personală prin artă.

Pentru a participa, trebuie să urmărești pagina de Facebook Words of a Feather România, unde sunt postate evenimente cu toate detaliile despre ateliere, inclusiv formularul de înscriere și informații despre taxa de participare.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri