© voceagrasilor.ro (2023)
Teren de volei pe nisip amenajat în Piața Unirii. Patru zile de competiție intensă, distracție și energie pozitivă. Ediția 2024 a campionatului.
Piața Unirii 25-28 iulie 2024 Intrare liberă

🏐

În luna iulie 2024 vor avea loc patru zile de competiție intensă, distracție și energie pozitivă, chiar în Piața Unirii. În perioada 25-28 iulie are loc turneul de volei de plajă (teren de nisip) din Oradea, ediția 2024.

🏖️

Accesul pentru public este gratuit. Vino să vezi competiția anuală din Piața Unirii de volei pe nisip, care va avea loc exact în centrul pieței, pe un teren amenajat temporar special pentru acest eveniment.

👏

Admiră competențele sportive, bucură-te de un spectacol pe cinste și susține jucătorii preferați. Nu rata ocazia de a petrece o vară memorabilă în Oradea alături de prieteni și de a face parte dintr-un turneu de neuitat!

Vezi mai multe detalii despre înscriere mai jos.

© oradeabeachvolley

Înscrieri

S-au deschis înscrierile pentru Oradea Beach Volleyball International Tournament 2024. Pasionații de volei pe plajă își pot înscrie echipele pentru a participa la Oradea Beach Volleyball International Tournament 2024. Perioada de înscriere se desfășoară între 1 și 8 iulie 2024.

Participanții sunt invitați să se înscrie și să participe la un eveniment sportiv de calitate, plin de pasiune. Detaliile despre turneu și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul oficial: form.jotform.com.


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri