Alege oricare restaurant din listă și bucură-te de o pizza pe cinste! Lista a fost concepută pe baza unui chestionar online. Prin urmare lista conține locurile favorite ale orădenilor.
11 ianuarie 2024

🤤

Am întrebat 100 de orădeni. Dar ne-au răspuns câteva sute. Întrebarea a fost: „Unde găsesc cea mai bună pizza din Oradea?” Clasamentul final conține primele 15 poziții și câteva mențiuni din restul rezultatelor.

Orădenii au venit în ajutor cu zeci de mențiuni. Printre ele restaurante mai cunoscute și mai puțin cunoscute, pizzerii din centrul orașului și altele mai ascunse.

🍕

În chestionarul nostru online derulat pe Facebook, am cules preferatele restaurante și pizzerii ale orădenilor, strict pentru gustul și calitatea unui singur produs din meniul lor: PIZZA!

Pizza e mâncarea care ne unește pe toți. Pentru că asta chiar le place tuturor. Asta ne amintește mereu de bucuria vieții și a gustului. Când ești trist, comandă o pizza! OK, dar în Oradea unde găsesc cea mai bună pizza?

🏆

Vezi mai jos clasamentul final al chestionarului. Ține cont că toate aceste restaurante sunt din lista de favorite, prin urmare toate sunt câștigătoare pentru simplul fapt că au intrat în listă.

1. Pizzeria Due Fratelli 🏆

109 voturi

© Pizzeria Due Fratelli

„Mândria noastră de bucătari talentați ne face să gătim pentru voi preparate fără cusur! Când ajungeți la Due Fratelli, știți deja că nu puteți rămâne doar câteva minute, pentru că atmosfera pe care o creem pentru voi vă îmbie să petreceți aici cât mai mult timp!”

Pizzeria Due Fratelli a câștigat locul 1 cu 109 voturi totale, din care 32 comentarii și 77 reacții pozitive. Orădenii au votat și acesta a ieșit câștigătorul.

Adresă: Roman Ciorogariu 39, Oradea
Telefon: 0721 888 088

2. Atelier Tim Pizza 🥈

103 voturi

© Atelier Tim Pizza

„Italia adusă într-o pizza coaptă la tradiționalul cuptor pe lemne.”

Cu doar 6 voturi mai puțin decât prima poziție, Atelier Tim Pizza a atins locul 2 cu 103 voturi totale, din care 42 comentarii și 61 reacții pozitive. Dacă am clasa doar după comentarii de primul nivel, Atelier Tim Pizza este pe primul loc.

Adresă: Ovidiu Cotruș 16, Sânmartin
Telefon: 0771 037 519

3. Pizzeria Picco Pollo 🥉

73 voturi

© Pizzeria Picco Pollo

„Meniul nostru este unul diversificat, plin de preparate gata să vă încânte toate gusturile! Ce poate fi mai bun decât pizza?”

Pizzeria Picco Pollo a câștigat locul 3 cu 73 voturi totale, din care 18 comentarii și 55 reacții pozitive.

Adresă: Moldovei 4, Oradea
Telefon: 0753 800 952

4. Why Not

66 voturi

„WHY NOT PIZZA CLIENŢII NOŞTRI ŞTIU DE CE!”

Adresă: Bicazului 1B, Oradea
Telefon: 0744 136 666

5. La Costa

59 voturi

© Serdju Borz

„Preparate proaspete cu specific spaniol. La Costa vă așteaptă să savurați o pizza autentică!”

Adresă: Estului 5, Sântandrei
Telefon: 0757 151 838

Restul clasamentului îl menționăm aici, până la poziția 15. Click pe numele restaurantului pentru a deschide pagina de Facebook. Vezi și mai jos încă câteva mențiuni.

 1. La Cuptor (51 voturi)
 2. Pizzeria Mamma Mia Don Felipe (36 voturi)
 3. David’s Pizza (35 voturi)
 4. Pizza Camea (31 voturi)
 5. Crinul Alb (30 voturi)
 6. Vezuv (29 voturi)
 7. Restaurant Corsarul (28 voturi)
 8. Pizzeria Cardinale (21 voturi)
 9. Pizzeria Artizanală L’Autentica (21 voturi)
 10. Restaurant Graf (20 voturi)

Alte mențiuni

Restaurantele sau pizzeriile din clasament de după poziția 15, până la minim 10 voturi, merită să fie și ele menționate, fiind oricum favorite pentru mulți orădeni. Acestea sunt: Andy’s Pizzeria, Restaurant Mignon, The Bridge, Gusto Pizza, Restaurant & Terasa Mediterana, Pizzeria Giganti și Marty Restaurants Oradea.

Click pe numele restaurantului pentru a accesa pagina de Facebook.

Părerile orădenilor au fost spuse. Ține cont că acestea sunt subiective și țin de mulți factori. Sperăm să găsești o pizza preferată în Oradea. Nu uita să ne spui și nouă care e preferata ta! Lasă un comentariu pe Facebook.

Metoda chestionarului

Rezultate chestionar © MyOradea

Chestionarul a avut loc pe grupul public „Oradea” pe Facebook. Cum am calculat voturile: un vot reprezintă comentariul (pozitiv) care menționează restaurantul și reacțiile pozitive (like, love, wow) a membrilor grupului la comentariu. Am luat în calcul pentru aproximativ 16 ore, până în 11 ianuarie la ora 12:00.

Voturile nu sunt exclusive, nefiind practică o astfel de metodă. Însă locațiile care au ieșit în topul clasamentului, având un număr mare de voturi totale, sunt în mare relevante părerilor participanților.

Ar putea exista mici neconcordanțe din cauza metodei de strângere a votului, ușor interpretativ legat de reacții și comentarii nepotrivite. Însă nu s-a forțat nici un rezultat, ci este strict votul orădenilor din acest chestionar.


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri