© decenu.eu
Explorează reziliența și soluționarea problemelor la întâlnirea Decenu.eu NextGen. Îmbunătățește-ți abilitățile și transformă provocările în oportunități.
Crișul Shopping Center 27 ianuarie 2024 10:00 - 15:00

La cea de-a treia întâlnire a platformei Decenu.eu NextGen, participanții sunt invitați să exploreze tema rezilienței și abilității de a rezolva probleme. Evenimentul se axează pe îmbunătățirea competenței de a identifica și soluționa provocările, cu un accent pe adoptarea unei atitudini optimiste și transformarea obstacolelor în oportunități de creștere. Organizatorii subliniază importanța rezilienței ca o calitate esențială care transformă indivizii din victime ale circumstanțelor în creatori activi ai propriului lor destin.

Flavia Bogdan © decenu.eu

Evenimentul va pune accent pe dezvoltarea mentalității pentru a recunoaște soluțiile și a aborda provocările într-un mod constructiv, mai ales în situații de stres, traumă, dezamăgire sau schimbare. Aceasta este o ocazie excelentă pentru participanți de a-și îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și de a acționa aproape instinctiv în căutarea de soluții eficiente.

© decenu.eu

Pentru mai multe informații sau pentru a participa, interesanții sunt încurajați să contacteze coordonatorii programului, Flavia Bogdan la 0785 185 251 și Paul Ivan la 0771 251 211. Organizatorii așteaptă cu nerăbdare să întâmpine noi membri în comunitatea lor și să afle mai multe despre visele și aspirațiile acestora. Acest eveniment promite să fie o platformă stimulativă pentru dezvoltarea personală și profesională.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri