© Visit Oradea
Andra, Orchestra Fraților Advahov și alți invitați speciali. Concert extraordinar de folclor şi trăire românească, intitulat "Tradițional 2", cu ocazia Zilei Eliberării Oradiei. În Piața Unirii de la ora 19:00.
Piața Unirii 20 aprilie 2024 19:00 - 21:00 Intrare liberă

🎤

Un eveniment muzical de excepție pe 20 aprilie 2024, în Piața Unirii. Concertul promite să fie o seară memorabilă pentru iubitorii de muzică și tradiții românești de toate vârstele. Spectacolul gratuit, denumit „Tradițional 2”, îi va aduce în scenă pe Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, împreună cu Orchestra Fraților Advahov și o serie de invitați speciali.

🇷🇴

„Tradițional 2” își propune să aducă împreună români din diferite colțuri ale țării pentru a sărbători bogăția muzicală și culturală a națiunii. Andra va prezenta un spectacol complex, cu un repertoriu variat care include atât muzică populară, pop, rock, cât și hip-hop. Cu ocazia Zilei Eliberării Oradiei, 105 ani de la eliberarea de sub ocupația regimului bolşevic al lui Béla Kun.

🥁

Prin acest concert, organizatorii speră să recreeze succesul primei ediții, oferind o seară plină de emoție, dans și o reîntoarcere la rădăcinile culturale ale poporului român. Accesul este liber.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri