În onoarea compozitorului rus Serghei Rahmaninov, la 150 de ani de la nașterea acestuia. Un concert al Orchestrei Filarmonicii de Stat Oradea. Dirijată de Janko Zsolt, cu solistul de pian Antoniu Nagy.
Filarmonica 16 noiembrie 2023 19:00 - 21:00 Cu plată

🎫 Bilete

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat din Oradea. Prețurile încep de la 10 lei până la 50 lei.

🎻

Un concert în onoarea compozitorului Serghei Rahmaninov la Filarmonica de Stat Oradea. Vino să te bucuri de orchestra simfonică joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 19:00. În sala de concerte „Enescu – Bartók”.

Concertul se numește „150 de ani de la nașterea lui Serghei Rahmaninov”, fiind organizat în aniversarea compozitorului rus. Orchestra va fi dirijată de Janko Zsolt, punându-l în lumină de scenă pe solistul de pian Antoniu Nagy. Aceștia vor fi acompaniați de Orchestra Filarmonicii de Stat Oradea.

🎼 Program

Piesele cântate de orchestră și solistul de pian vor fi din compozițiile lui Serghei Rahmaninov următoarele:

  1. Concert pentru pian și orchestră nr. 3
  2. Simfonia a II-a în mi minor, op. 27

📝 Cine e Serghei Rahmaninov?

Serghei Rahmaninov a fost un compozitor și pianist rus de renume, apreciat pentru compozițiile sale complexe și emoționale. Este cunoscut în special pentru Concertele sale pentru pian și Simfonii, având un stil influențat de romantismul târziu. Rahmaninov se distinge prin abilitatea sa de a îmbina melodiile captivante cu armonii sofisticate, fiind considerat unul dintre cei mai importanți muzicieni ai secolului XX.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri