© Revista Familia
Conferință culturală de excepție susținută de Armand Goșu, istoric și analist politic al Estului european. În amfiteatrul Muzeului Țării Crișurilor. Vineri, 15 martie, de la ora 18:00.
Muzeul Țării Crișurilor 15 martie 2024 18:00 - 20:00 Intrare liberă

🇺🇦

La Muzeul Țării Crișurilor va fi susținută conferința cu titlul „Doi ani de la începutul invaziei rusești în Ucraina. Cauzele, etapele și consecințele agresiunii Rusiei”. Susținută de Armand Goșu, istoric și analist politic, specializat în evoluțiile din spațiul ex-sovietic și în politica Rusiei.

📚

Organizat de revista „Familia” și Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, împreună cu Editura Polirom, Muzeul Țării Crișurilor – Complex Muzeal și Librăria Humanitas Oradea. Eveniment în cadrul „Conferințelor Familia”.

📖

Evenimentul include și lansarea celei mai recente lucrări a lui Goșu, „Putin împotriva Occidentului. Războiul din Ucraina și noua dezordine mondială”, publicată de Editura Polirom în 2023. Cartea, care va fi prezentată de istoricul Gabriel Moisa, abordează consecințele globale ale conflictului dintre Rusia și Ucraina, subliniind importanța acestuia pentru ordinea internațională și pentru viitorul democrației.

🎙️

Dialogul deschis cu publicul și sesiunea de autografe vor încheia seara dedicată înțelegerii profunde a contextului și implicațiilor invaziei rusești în Ucraina.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri