Descoperă secretul echilibrului în haos la conferința de autodescoperire organizat la Incubatorul de Afaceri din Oradea. Participarea costă 75 lei.
Incubatorul de Afaceri Oradea 9 februarie 2024 17:00 - 21:00 Cu plată

Într-o lume plină de provocări și schimbări constante, se pare că cineva a găsit cheia pentru a aduce echilibrul în haos. Un eveniment captivant programat pentru vineri, 9 februarie, începând cu ora 17:00, la Incubatorul de Afaceri – Cresc Oradea Mare (Louis Pasteur 28), îți oferă ocazia de a explora conceptul de haos și echilibru într-o nouă lumină.

Participanții vor avea șansa de a descoperi cum haosul poate fi transformat într-un mod extraordinar de dezvoltare personală, învățare continuă și adaptare la schimbare. Evenimentul propune o călătorie de autodescoperire prin discuții captivante, activități interactive și conexiuni autentice, oferind instrumente utile pentru identificarea echilibrului în mijlocul haosului cotidian.

Pentru a participa, este necesară înscrierea prealabilă prin completarea unui formular disponibil mai jos, împreună cu o contribuție comunitară în valoare de 75 de Lei. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi direcționați către programul Youth Community al Fundației Comunitare Oradea.

Acest program oferă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani posibilitatea de a participa gratuit la diverse activități și training-uri menite să le dezvolte abilitățile personale și profesionale. Este o oportunitate de a contribui la comunitate și, în același timp, de a beneficia de valoarea adusă de găsirea echilibrului în mijlocul haosului vieții moderne.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri