© UEFA (modificat)
Ecranizarea finalei campionatului european 2024, meciul de fotbal în care două echipe se vor bate pentru numele de campioni Euro 2024. Difuzare în direct pe un ecran de mari dimensiuni în Piața Unirii, Oradea.
Piața Unirii 14 iulie 2024 22:00 - 23:45 Intrare liberă

🏟️🏆🎉

Duminică, 14 iulie 2024, de la ora 22:00 are loc al patrulea meci din cele 4 care vor fi difuzate în centrul Oradiei. Este vorba de Finala Campionatului European de Fotbal. Vezi mai multe informații mai jos.

⚽️ Meciurile Naționalei României și finala Campionatului European de Fotbal vor fi proiectate pe un ecran gigant în Piața Unirii din Oradea, organizate de Primăria Oradea și Visit Oradea, cu sprijinul Digi România. Toți fanii fotbalului sunt invitați să se bucure de meciuri într-o atmosferă plăcută și relaxată.

🗓️ Programul Meciurilor

 • 17 iunie, ora 16:00 – România vs. Ucraina
 • 22 iunie, ora 22:00 – Belgia vs. România
 • 26 iunie, ora 19:00 – Slovacia vs. România
 • 14 iulie, ora 22:00 – Finala Campionatului European de Fotbal

⚠️ Sfaturi de Siguranță

Pentru ca evenimentul să fie sigur pentru toți, Primăria Oradea recomandă respectarea indicațiilor organizatorilor și adoptarea unui comportament responsabil. Este important să ne asigurăm că toată lumea se simte bine și în siguranță.

🇷🇴 Vino să Susținem Naționala

Așadar, dacă ești fan al fotbalului, vino în Piața Unirii să susținem împreună Naționala României. Va fi o ocazie minunată să te bucuri de fotbal alături de alți fani într-un cadru special. Te așteptăm cu drag!


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri