© Fain și Simplu
O călătorie de vindecare și întregire a feminității în lumea modernă. Invitate sunt Andreea Marin, Adela Popescu și Suada Agachi, alături de Mihai Morar. Sâmbătă, la Teatrul Regina Maria din Oradea.
Teatrul Regina Maria 9 martie 2024 14:00 - 21:00 Cu plată

Oradea găzduiește evenimentul „Fain & Simplu x Oradea” la Teatrul Regina Maria, sâmbătă, 9 martie, de la ora 14:00. Acest eveniment promite o experiență unică pentru publicul său, oferind o călătorie de vindecare și întregire a feminității în contextul societății moderne.

Cu un accent pe arta de a fi femeie, conferința abordează teme esențiale despre ce înseamnă feminitatea astăzi, dezvăluind secretele și arhetipurile ce o definesc.

Specialiști recunoscuți în domeniul dezvoltării personale și comunicării, precum Suada Agachi, expert în fizionomie și limbajul corpului, Andreea Marin, cunoscută moderatoare TV și antreprenor, și Adela Popescu, apreciată actriță și prezentatoare TV, vor fi prezenți pentru a împărtăși poveștile lor inspiraționale.

Acestea vor oferi perspective asupra echilibrului energetic feminin, importanța autenticității și reinventării la orice vârstă, precum și strategii pentru cultivarea unei relații armonioase cu propria feminitate.

Programul evenimentului include trei sesiuni interactive, începând cu ora 15:00 și până la 21:00, punctate de pauze de socializare, permițând participanților să se cunoască și să schimbe idei.

Această conferință este menită să fie un ghid pentru femeile care doresc să își exploreze și să își manifeste feminitatea într-un mod autentic, contribuind la excelența în toate aspectele vieții lor.

Program

  • 14:00 – Deschidere
  • 14:00 – 15:00 – Acces public și socializare
  • 15:00 – 16:30 – Prima sesiune
  • 16:30 – 17:15 – Pauză de socializare
  • 17:15 – 18:45 – A doua sesiune
  • 18:45 – 19:30 – Pauză de socializare
  • 19:30 – 21:00 – A treia sesiune

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri