© FC Bihor
Meci de fotbal între F.C. Bihor Oradea și Politehnica Timișoara. Are loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17:00, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Acces de la ora 15:30.
Stadionul Iuliu Bodola 6 aprilie 2024 17:00 - 19:00 Cu plată

🏟️

Un meci de fotbal de mare tensiune este programat pentru sâmbătă, 6 aprilie 2024, la ora 17:00, când FC Bihor Oradea va întâlni Politehnica Timișoara în cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 3, Seria 8.

⚽️

Partida va avea loc pe stadionul Iuliu Bodola și este descrisă drept „derby-ul Vestului”, fiind una dintre confruntările cele mai așteptate ale sezonului. Suporterii sunt încurajați să vină în număr cât mai mare pentru a-și susține echipa și a contribui la crearea unei atmosfere memorabile.

🎟️

Biletele pot fi achiziționate online sau direct de la stadion în ziua meciului, începând cu ora 15:30. Persoanele cu dizabilități și copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit. Organizatorii subliniază importanța sosirii din timp pentru a evita aglomerările la porți și recomandă folosirea transportului public sau parcare în zonele adiacente stadionului pentru a facilita un acces ușor și organizat.

💪🏻 Hai Bihoru!


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri