Echipa FC Bihor și fanii © Bihon.ro (apr. 2023)
FC Bihor a câștigat în Cupa României, învingând FC Argeș cu 1-0. Golul marcat de Daniel Stan în minutul 52 a adus victoria echipei orădene în play-off.
Stadionul Iuliu Bodola 1 septembrie 2023 7:34

Echipa de fotbal FC Bihor a obținut o victorie semnificativă în play-off-ul Cupei României împotriva echipei FC Argeș.


Meciul a avut loc pe Stadionul „Iuliu Bodola”, iar susținuți de un public entuziast, fotbaliștii orădeni au învins cu scorul de 1-0 și s-au calificat în faza grupelor competiției. Golul decisiv a fost marcat de Daniel Stan în minutul 52, provocând o explozie de bucurie în tribune.


Atmosfera din tribune și evoluția jucătorilor orădeni au reamintit de vremurile de glorie ale fostului FC Bihor. Deși prima repriză nu a fost bogată în ocazii de gol, a doua parte a meciului a fost mai antrenantă. Jucătorii gazdă au început să-și intensifice atacurile și să creeze mai multe oportunități de a marca.


Evoluția pe teren a jucătorilor FC Bihor a fost susținută de entuziasmul publicului, iar în minutul 51, echipa a avut o șansă imensă de a marca. După o lovitură de colț, mingea a ajuns la Daniel Stan, care a tras puternic din poziție centrală și a marcat golul victoriei. Tribuna a explodat de bucurie, iar echipa a fost ovaționată pentru performanța sa.


Cu avantajul pe tabelă și sprijiniți de susținători, fotbaliștii FC Bihor au continuat să atace, iar jocul s-a încins în ambele direcții. Chiar și oaspeții au avut ocazii periculoase către finalul meciului, dar portarul gazdelor a avut intervenții remarcabile. Fluierul final al arbitrului a marcat momentul victoriei pentru echipa din Oradea și a declanșat o adevărată sărbătoare în tribune și pe teren.


În declarațiile de final, antrenorul Florin Farcaș și marcatorul golului decisiv, Daniel Stan, au exprimat bucuria pentru performanța echipei și pentru calificarea în faza grupelor Cupei României. Președintele clubului, George Tătar, a felicitat echipa pentru victorie și a mulțumit suporterilor pentru sprijinul lor necondiționat.

Ce este Cupa României?
Cupa României este o competiție fotbalistică națională în România, care implică echipe din diverse divizii și ligi de fotbal. Este cel mai vechi și prestigios turneu de cupă din țară, organizat anual de Federația Română de Fotbal. Echipele din diferite ligi, inclusiv cele din Liga I (prima ligă de fotbal din România) și ligile inferioare, concurează într-un format eliminatoriu pentru a câștiga trofeul. Câștigătoarea Cupei României obține, de asemenea, dreptul de a juca în Supercupa României împotriva campioanei Ligii I în sezonul următor.

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri