© Delicii Turcesti
Festin Culinar Live la Oradea în ultimul weekend din Iunie. Fructe de mare, dulciuri turcești, grătare și muzică live. Se promit gusturi și arome delicioase.
Parcul 1 Decembrie 28-30 iunie 2024 12:00 - 23:00 Intrare liberă

Între 28 și 30 iunie, Oradea va găzdui un eveniment culinar de excepție în Parcul 1 Decembrie. De la ora 12:00 până la ora 23:00, iubitorii de mâncare sunt invitați să se bucure de un festin culinar live, plin de delicii și arome.

Program și Delicii

  • Fructe de Mare: Descoperă King Crab și o varietate impresionantă de fructe de mare, inclusiv creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto mișto, lobster, raci, langustine și multe altele.
  • Dulciuri pentru Toată Familia: Pentru cei mici și iubitorii de dulciuri, avem plăcinte turcești, baklavale (cea mai variată gamă), kunefe și kadayf.
  • Grătare cu Specific Turcesc: Fanii grătarelor se vor delecta cu kofte, cotlet de berbecuț la grătar, Adana kebab, frigărui de pui și vită la grătar, și șaș kebab.

Atmosfera și Parteneriate

Atmosfera va fi întreținută de DJ pe tot parcursul evenimentului, aducând un plus de energie și distracție. Evenimentul este susținut de DELICII TURCEȘTI / ISTANBUL STREET FOOD FESTIVAL și SEA FOOD FESTIVAL ROMÂNIA, în parteneriat cu KissFM, MagicFM și Heineken.

Nu rata această oportunitate unică de a te bucura de mâncare delicioasă și de o atmosferă vibrantă alături de familie și prieteni!


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri