© MyOradea
Must făcut pe loc, gata de consum. Grătare, cozonaci, gogoși. Activități distractive pentru copii și nu numai. Vino la Festivalul Mustului în ERA Park în weekend-ul din 23-24 septembrie.
ERA Shopping Park 23-24 sept 2023 11:00 - 22:00 Intrare liberă

Festivalul Mustului va avea loc în parcarea de la ERA Shopping Park în Oradea, în weekend-ul din 23-24 septembrie 2023, între orele 11:00 și 22:00.

Acesta a fost mutat în parcarea ERA, inițial fiind anunțat că va avea loc în parcul Bălcescu. Însă acesta nefiind într-o stare adecvată, a fost necesară mutarea evenimentului.

Sâmbătă și duminică vei putea degusta must făcut pe loc, proaspăt stors și pregătit pentru consum. De asemenea, vei putea cumpăra mâncăruri delicioase din standurile disponibile: mici, ciolan afumat, grătare, frigărui, cozonac secuiesc, gogoși grecești și multe dulciuri pentru copii.

La festival vei mai putea să te bucuri de activități distractive, mai ales destinate copiilor: topogane gonflabile, plimbare cu roboții, tir cu arcul și tir sportiv, bungee jumping, precum și un spațiu de joacă pentru copii.

Vino neapărat. Intrarea este liberă. Se pregătesc și alte multe surprize!


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri