© decenu.eu
O serie de evenimente, de la ateliere pe teme de actualitate la conferințe susținute de vorbitori de talie mondială, dar și culture dinner și un concert cu orchestră și cor.
Oradea 12-21 aprilie 2024 Cu plată

Se anunță o conferință inspirațională cu mesajul „Împreună facem să ne fie mai bine tuturor – Punți, nu ziduri”. Evenimentul încurajează ideea de a construi legături în loc de bariere și promovează speranța, colaborarea și dialogul deschis.

Organizatorii subliniază importanța complementarității și a lucrului împreună pentru a aduce îmbunătățiri în societate, inspirând participanții să contribuie activ la o lume mai bună, în spiritul valorilor creștine, cu scopul de a realiza o armonie între cer și pământ.

© decenu.eu

La conferință vor exista speech-uri live și video. Speakerii live îi includ pe Michael Goheen, Alan Platt, Roman Soloviy și Jerry Root.

Dintre vorbitorii video invitați în cadrul acestui forum, se pot distinge câteva nume recunoscute: Craig Groschel, Condoleezza Rice, James Clear (autorul cărții Atomic Habits), Liz Bohannon, Christ Matebula, și mulți alții.

© decenu.eu

Platforma online Decenu.eu se angajează activ în promovarea bunăstării comunității locale, printr-o abordare bazată pe valori creștine. Acest proiect oferă oportunități de educație și dezvoltare prin organizarea de discuții, proiecte și evenimente, colaborând în diverse domenii. În plus, se implică în acțiuni sociale și civice, contribuind astfel la binele comun.

Preț bilete

În imaginea de mai jos sunt variantele de bilete disponibile. Vezi mai multe informații și cumpără bilete pe pagina principală a forumului: forumul.decenu.eu

© decenu.eu

 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri