Oradea într-o lumină profesională! Descoperă o parte dintre fotografii care publică imagini minunate ale orașului Oradea. Vezi câteva detalii despre fiecare dintre ei, inclusiv linkuri rapide către paginile lor sociale.
2 octombrie 2023

Am adunat o listă de 5 fotografi profesioniști care pun orașul Oradea într-o lumină specială. Ultimul e cel mai special dintre toți. Fii sigur că ajungi până la capătul listei să vezi despre cine e vorba!

Lista cu siguranță nu este completă. Dacă crezi că am scăpat pe cineva important, te rugăm să ne contactezi ca să putem adăuga. Prin urmare, lista de mai jos va mai fi schimbată pe parcurs, pentru a include toți fotografii Oradiei remarcabili.

1. Ovi D. Pop

© Ovi D. Pop

A început să facă poze de la 13 ani cu un aparat rusesc. Ovi D. Pop este un fotograf cu renume internațional, având multe premii în numele său. Una din fotografii, Dead or Alive, are 152 de premii. Se axează pe portrete, aeriane și nuduri.

Ovi D. Pop este fotograful din spatele albumului foto Oradea Mea. Această carte fotografică este faimoasă pentru că a ajuns în mâinile lui Papa Francisc de la Roma. Mai are și cartea Nude In The City, care conține fotografii cu nuduri. Multe dintre acestea au fost făcute în Oradea.

2. Bogdan Popa

© Bogdan Popa Photography

Bogdan Popa este fotograf în rol secundar, fiind pasionat de această artă ca hobby. În schimb, el este designer grafic ca job principal. Dar îi place să facă poze cu păsări, flori și desigur frumosul oraș din care activează, Oradea.

Urmărește-l pe Bogdan Popa pe Facebook. Aici ai albumul extraordinar cu clădirile emblematice ale orașului numit „Oradea, oraș frumos„. Vezi și albumul cu Porți din Oradea. Dacă vrei poze frumoase pentru wallpaper la telefonul tău, Bogdan Popa are un folder public de unde poți să descarci.

3. Larisa Birta

© Larisa Birta Photography

„Dacă arhitectul clădirii Primăriei Oradea, ar fi fost Antoni Gaudí, cam așa ar fi arătat.” Larisa Birta este o artistă din Oradea care se axează pe arta fotografică augmentată de A.I. (inteligență artificială).

Cunoscută pentru expoziția Oradea Heritage Realm, care prezenta palatele din Oradea împletite cu nimfe, ființe feminine mitologice considerate fiice ale lui Zeus. Larisa Birta spune: „Cu ajutorul inteligenței artificiale și a lentilei mele de încredere, am împletit Oradea într-o tapiserie de feerie și intrigă.”

4. Arany Jozsef

© Arany Jozsef

Fotograf antreprenor din Oradea. Arany Jozsef este președintele Golden Pixel, o companie din 2021 care prestează servicii de filmări cu drona și fotografie.

Pe pagina lui de Facebook vei găsi tot felul de imagini de prin Oradea, inclusiv filmări cu drona pentru o vedere neobișnuită a iubitului nostru oraș.

5. Tu!

© Facebook, Instagram, Unsplash

Da, un fotograf excelent al orașului Oradea ești chiar tu! Cel care locuiește în Oradea sau a venit ca turist. Fascinați fiind de vizualurile orașului, aceștia împărtășesc în fiecare zi o sumedenie de imagini minunate și clipuri video fermecătoare.

Fii sigur că urmărești hashtag-urile Oradiei, care de multe ori îți aduc în față pe feed cele mai populare imagini postate pe acestea. Găsești cele mai multe pe Instagram și Facebook. De exemplu: #oradeaheritage, #oradeainimagini, #visitoradea. De asemenea, grupurile sunt pline de poze frumoase cu Oradea. De exemplu: faimosul grup Oradea de pe Facebook, unde toți orădenii au discuții dar se și bucură împreună de frumusețea orașului.

Abia așteptăm pozele tale pe platformele sociale. Nu uita să adaugi hashtag-urile relevante ale Oradiei și să setezi locația pozei corespunzător. Așa putem găsi pozele tale mult mai ușor, să le apreciem și să dăm share!

Lista e scurtă pentru că am încercat să-i includem doar pe cei care ies în evidență. Dacă ți se pare că am omis pe cineva, te rugăm să ne contactezi. Fotografii de mai sus merită atenția și aprecierea noastră. Merită să le dai follow pe platformele sociale.

Între timp, nu uita să te abonezi la paginile noastre sociale, unde postăm ocazional poze și clipuri video cu orașul Oradea, fie realizate de MyOradea sau împărtășite de la altcineva. Vezi linkurile mai jos.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri