© Fundația Comunitară Oradea
Recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-una mai bună. Eveniment anual organizat de Fundația Comunitară Oradea.
Teatrul Regina Maria 13 decembrie 2023 18:00

🎟️ Bilete

Biletele sunt diponibile pe platforma online Eventim. Prețurile încep de la 50 lei până la 125 lei pentru bilete de tip VIP.

© Fundația Comunitară Oradea

Vino să celebrăm împreună acțiunile celor care transformă comunitatea noastră într-una mai bună și lasă-te inspirat de poveștile speakerilor prezenți la eveniment.

Organizatorii

Gala Comunității Bihorene este un eveniment care are loc anual în Oradea, organizat de Fundația Comunitară Oradea. În 2023 evenimentul se va petrece la Teatrul Regina Maria joi, în 13 decembrie.

La eveniment vor participa speakeri de renume, precum Dan Oros, Valeriu Nicolae, Barbara Promberger și Mihai Maci. Ca moderator se va prezenta Bogdan Bob Rădulescu.

Scopul evenimentului este de a celebra și răsplăti cu admirație și respect pe oamenii, echipele și organizațiile din Oradea care au contribuit semnificativ la comunitatea aceasta.

Până în 4 decembrie 2023, publicul este invitat să nominalizeze persoane care ies în evidență în acest aspect, folosind formularul de nominalizare online.

Acestea sunt cele 8 categorii de premii unde se poate nominaliza:

  1. LIDERUL care schimbă lumea
  2. VOLUNTARUL anului
  3. ECHIPA anului
  4. EXCELENȚĂ în meserie
  5. PROIECTUL anului
  6. ONG-ul anului
  7. PROMOTOR al culturii și artei
  8. PROMOTOR al excelenței școlare

Pentru mai multe detalii, accesează pagina oficială a evenimentului.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri