© Green Wings Oradea
Duminică are loc crosul Green Wings Run în Oradea, cu pornire din Piața Ferdinand, pe distanțe de 6/8/10 km.
Piața Ferdinand 12 mai 2024 Bilet gratuit

🏃‍♀️

Duminică, în 12 mai 2024, are loc crosul Green Wings Run în Oradea, cu pornire din Piața Ferdinand. Evenimentul sportiv a atras numeroși participanți, iar organizatorii anunță că aproape toate locurile au fost ocupate.

👟

Crosul Green Wings Run este parte a evenimentului Green Wings Oradea și va testa rezistența fizică a concurenților pe distanțe de 6, 8, și 10 kilometri, traseul fiind stabilit prin centrul municipiului. Participanții sunt încurajați să se echipeze corespunzător și să se adune pentru o zi plină de energie și distracție prin sport.

🥇

Printre beneficiile oferite de organizatori se numără premii pentru câștigători, boostere de energie pentru participanți și măsuri de siguranță asigurate de organele de ordine publică.

📋

Persoanele interesate să participe la acest cros sunt sfătuite să completeze un formular special destinat acestui tip de activitate, disponibil la link-ul de înscriere. De asemenea, cei care s-au înscris deja prin formularul de înscriere în proiect nu trebuie să completeze și cel individual.

Evenimentul este cofinanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, iar pentru a fi la curent cu toate noutățile, organizatorii recomandă urmărirea paginii de Instagram @greenwingsoradea.

ATENȚIE: Înscrierile s-au încheiat, în urma completării numărului de locuri disponibile.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri