În onoarea lansării unei cărți digitale de 49 rețete culese de prin satele Bihorului. Vino la Cetatea Oradea în weekendul 23-24 septembrie, pentru a gusta din delicatesele bihorene ale producătorilor locali și bucătari.
Cetatea Oradea 23-24 sept 2023 13:00 - 22:00 Intrare liberă

Evenimentul „Gusturi și Tradiții de Bihor” va avea loc la Cetatea Oradea în weekendul din 23-24 septembrie. Acest eveniment are loc pentru a promova o nouă carte care va fi lansată sâmbătă.

Cartea cu rețete se numește „Rețete tradiționale de Bihor”. Conține 49 de rețete românești, maghiare, slovace și evreiești. Culese de prin satele bihorene. Cartea va fi lansată în format digital.

Descoperă în această carte electronică tot felul de preparate: plăcinte, gustări reci și calde, supe din legume și carne, feluri principale și dulciuri și foietaje.

Dragi prieteni ai gusturilor autentice și tradițiilor locale, suntem încântați să vă invităm la un eveniment de neuitat în Cetatea Oradea! Tradiția și mâncarea se întâlnesc în perioada 23 – 24 septembrie pentru a crea o experiență culinară inedită.

Consiliul Județean Bihor

Evenimentul este organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor), cu sprijinul Consiliului Județean Bihor.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri