Unde se află corpurile, bastioanele sau intrările din Cetatea Oradea. Hartă cu rezoluție mare pentru zoom. Prezentare grafică a tuturor tipurilor de amplasamente.
Cetatea Oradea 6 noiembrie 2023
Harta Cetatea Oradea © ArnoldPlaton (alterată)

🔎 Click pe imagine pentru a vedea pe tot ecranul. Apoi click din nou pentru zoom.

Folosește harta pentru a afla:

🤷‍♂️ Unde se află un anumit corp din Cetatea Oradea?
De exemplu, poți să fii în căutarea corpului F unde se țin cununii civile, numit și Casa Căsătoriilor. Sau vrei să ajungi la Piața 9 în Cetate, care se află în Corpul H.

🧭 Cum ajung la un anumit bastion din Cetatea Oradea?
Noul parc amenajat în Bastionul Bethlen atrage orădeni și turiști. Harta te ajută să-l localizezi mai ușor. La fel și amfiteatrul din Bastionul Ciunt.

⚔️ Pe unde se intră în Cetatea Oradea?
Există două porți de intrare în Cetatea Oradea. Poarta de Vest, dinspe Catedrala Episcopală (Piața Emanuil Gojdu), și Poarta de Est, dinspre Maternitate (Calea ClujuluI).

🔔 Unde se află Biserica din Cetatea Oradea?
În inima Cetății Oradea se află Biserica Romano-Catolică. Dacă nu o poți localiza urmând turnul său înalt, poți folosi harta de mai sus.

👨🏻‍💻 Harta în forma originală a fost realizată de utilizatorul ArnoldPlaton și încărcată pe Wikipedia cu licența CC BY-SA 3.0, putând fi folosită și alterată cu mențiunea autorului original. Harta de mai sus a fost alterată de MyOradea pentru un aspect mai plăcut.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri