© Sublime Romania
Spectacol de umor alături de maestrul Horațiu Mălăele. Vineri, 19 aprilie, la Filarmonica de Stat din Oradea, de la ora 19:00.
Filarmonica 19 aprilie 2024 19:00 - 21:00 Cu plată

Filarmonica de Stat din Oradea se pregătește să găzduiască un eveniment artistic de excepție vineri, 19 aprilie, la ora 19:00. Maestrul Horațiu Mălăele va urca pe scenă cu spectacolul său „Sunt Un Orb”, promițând o experiență unică, plină de umor, inteligență și emoție. Acesta este un eveniment în care talentul și carisma incontestabilă a lui Mălăele vor fi în centrul atenției, oferind publicului o gamă largă de emoții – de la râs copios la zâmbete amare și fantezie.

„Sunt Un Orb” este descris ca o călătorie emoțională complexă, în care spectatorii vor râde „până la leșin”, vor zâmbi în mod involuntar și vor rânji sarcastic, participând astfel la un veritabil act de creație artistică. Evenimentul promite să fie o oportunitate rară de a vedea la lucru unul dintre cei mai apreciați actori și regizori români, într-o atmosferă care alternează între bucurie pură și reflecție profundă.

Organizatorii invită pe toți cei interesați să nu rateze această ocazie de a-l vedea pe Horațiu Mălăele într-o interpretare memorabilă care garantează o seară de neuitat. Vino să vezi și să rămâi încântat de măiestria și profunzimea acestui spectacol!


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri