În cadrul festivalului Orădean Festifall, se vor organiza câteva activități menite pentru copii. Vezi care sunt acestea, unde au loc și când să mergi acolo.
Piața Ferdinand 11 octombrie 2023 8:29

Marele festival al Oradiei din acest weekend, începând de vineri, va fi o mare plăcere atât pentru adulți cât și pentru copii. Aceștia se vor bucura nespus în atmosfera de sărbătoare și agitația tuturor de a face un show bun pentru oameni.

Vino cu copiii tăi în fiecare zi la diferitele activități care vor avea loc în cadrul Festifall. Artiștii stradali vor fi o bucurie pentru ei, zonele de târg deasemenea îi va îndulci și sătura de poftă, iar concertele și programele generale se vor înregistra și pentru ei ca niște amintiri plăcute.

Pe lângă acestea, se vor ține câteva activități special dedicate copiilor. Vezi mai jos lista cu activități.

🎨 Vineri, 13 octombrie

În Piața Unirii vei găsi un cort de activități pentru copii organizat de BT. În acesta vei avea două programe vinerea. De la ora 13:00 până la 18:00 se va ține o vânătoare adevărată de aventură: Treasure Hunt cu Drugaș Club. Iar de la 17:00 până la 19:00 copiii vor putea experimenta și învăța în cadrul activităților de programare și robotică organizate de Logiscool Oradea.

Festifall a anunțat Cortul cu activități pentru copii care se va amplasa în Piața Ferdinand. De la 16:00 până la 20:00 vino la cortul pentru copii pentru atelierele de picturi pe față, picturi pe sticlă și să ne jucăm de-a tâmplarii. Iar puțin mai lung, până la 21:00 se va ține atelierul de țesături pentru copii.

De la ora 16:00, în Piața Unirii se vor face Kangoo Jumps de Guiness World Record. Iar seara târziu în Piața Uniriil dacă copiii încă nu au mers la culcare, vor avea un spectacol pe cinste împreună cu părinții lor la spectacolul de balet aerian de la ora 21:30.

🪵 Sâmbătă, 14 octombrie

Următoarea zi cortul de activități BT din Piața Unirii va începe activitățile de la ora 10:00. Între 10:00 și 14:00 se va ține cursul de igienă „Mâini curate, copii sănătoși” organizat de Rotary. De la 15:00 până la 19:00 vor fi activități cu drone împreună cu Asociația Salvadrone. Poliția Rutieră va organiza cursul de siguranță rutieră, de la 14:00 la 17:00. Tot de la 14:00 pentru o oră se va ține aici un workshop pentru cei puțin mai mari, din generația Z, întitulat „Open-minded vs. Closed-minded”. Iar de la 17:00 până la 19:00 vor fi din nou activități de programare și robotică.

În cortul din Piața Ferdinand, de la ora 11:00 și până la 21:00 se vor ține toate cele patru ateliere care vor fi și vinerea: atelier de picturi pe față, de picturi pe sticlă, jocuri de atelier de tâmplărie, și atelierul de țesături.

Pe lângă acestea, copiii se vor bucura de artiștii stradali de pe Vasile Alecsandri dar și în Piața Unirii și Piața Ferdinand. Ziua se va încheia cu un show de drone, care va începe de la ora 22:30, imediat după concertul spectaculos de balet aerian al spaniolilor Sylphes, care începe de la 21:30 în Piața Unirii. Dacă se mai pot ține copiii, merită și acestea din plin.

📟 Duminică, 15 octombrie

În ultima zi de Festifall, corturile din Piața Unirii și Ferdinand vor avea aproximativ aceleași activități. Cel din Piața Unirii începe activitățile la ora 10:00, cursul organizat de Rotary numit „Mâini curate, copii sănătoși”. De la 15:00 la 19:00 vor fi activități cu dronele. Curs de siguranță rutieră de la 14:00 la 17:00. Programare și robotică de la 17:00 la 19:00.

Vino la cortul din Piața Ferdinand pentru cele patru ateliere, disponibile între 11:00 și 21:00: atelier de picturi pe față, picturi pe sticlă, jocuri de atelier de tâmplărie și atelierul de țesături.

Tot în această zi, pentru copiii mai tari și mai mari, ziua se va încheia la ora 22:00 cu un mega-spectacol de artificii în Piața Unirii. Dacă ai tăi sunt deja la somn, le poți arăta următoarea zi filmările cu aceste evenimente în Oradea.

Vă dorim să aveți un Festifall cu multă bucurie și amintiri plăcute. Profitați de aceste evenimente, susțineți artiștii și producătorii locali, împreună cu cei naționali și internaționali. Bucură-te împreună cu familia ta, dar și împreună cu orașul tău!


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri