Noile facilități de distracție de la FUN HUB în Oradea Shopping City: cinema, trambuline, pizza, loc de evenimente pentru copii, bowling și biliard. Detalii și prețuri.
Oradea Shopping City 3 februarie 2024 10:00 - 21:00

😅

Oradea se pregătește pentru o zi plină de distracție și entuziasm cu inaugurarea noului centru de divertisment, FUN HUB, în cadrul Oradea Shopping City sâmbătă, pe 3 februarie 2024. Evenimentul promite o experiență „FUN-tastică” pentru vizitatori de toate vârstele.

© Calin Sala

🍿

Centrul va include Cinema Palace, care oferă o experiență cinematografică de top cu proiectoare Sony 4K, cinci săli și un sunet de înaltă calitate, într-un cadru modern și confortabil. Pentru cei mici, Pingwin Kids va fi locul ideal de petrecere, oferind un mini oraș tematic, trambuline, tobogane și diverse activități distractive, cu o capacitate de până la 32 de locuri pentru copii și tot atâtea pentru adulți.

🎳

Iubitorii de sport și jocuri vor fi încântați de Shot Caffe Bowling & Biliard, care combină relaxarea cu competiția, având opt piste de bowling, nouă mese de biliard și diverse jocuri arcade. De asemenea, Jumping House va ridica nivelul de adrenalină cu trambuline clasice și olimpice, un coș de baschet, teren de fotbal, groapă cu bureți și o zonă de parkour.

🍕

Pe lângă activitățile de divertisment, vizitatorii vor putea savura delicii culinare la Vezuv Flavour Artisans, unde se vor găsi pizza, piadine, panino și alte preparate de calitate. Organizatorii invită familiile și prietenii să se alăture pentru o zi memorabilă, plină de surprize și delicii culinare.

Cinema Palace

Vino în 3 și 4 Februarie la Cinema Palace @Oradea Shopping City și te bucuri de: 🍿🍿🍿 Popcorn GRATIS pentru primii 100 clienți 🍿🥤 Meniu MARE la preț de meniu mediu + alte surpirze 🎞

Cinema Palace
© Cinema Palace

Noul cinematograf Cinema Palace din Oradea Shopping City va oferi următoarele facilități:

 • proiectoare Sony 4K
 • 5 săli
 • sunet de înaltă calitate
 • cadru modern și confortabil

Ai văzut că primii 100 de clienți primesc popcorn grauit? Și că meniul mare va fi la preț de meniu mediu în primele 2 zile de la deschidere? Nu rata aceste oferte!

Jumping House

Ce vă aduce Jumping House? Trambuline clasice, trambuline olimpice, coș de baschet, teren de fotbal, groapă cu bureți, zonă de parkour, battle airbag-uri și multe alte surprize! Te așteptăm pe 3 februarie la deschiderea FUNHUB!

Oradea Shopping City
© Jumping House

Jumping House va inaugura cel mai mare parc de trambuline din Oradea, oferind o varietate de activități distractive pentru toate vârstele. Evenimentul va avea loc pe 3 Februarie 2024, între orele 10:00 AM și 9:00 PM, la etajul centrului de divertisment FUN HUB din Oradea Shopping City.

Vizitatorii se vor putea bucura de o gamă largă de activități, incluzând sărituri pe trambuline elastice și olimpice, o zonă dedicată parkour-ului, baschet pe trambuline și un perete de cățărare. De asemenea, parc-ul va include o groapă cu bureți și un „battle beam” cu aterizare pe airbag, promițând multe alte surprize.

Pentru accesul în parc, vârsta minimă recomandată este de 6 ani. Detaliile practice includ un tarif de 45 lei pe oră / persoană, care oferă acces general la toate atracțiile din parc. Intrările se fac la ore fixe, iar accesul pe trambuline este permis doar după completarea Acordului de participare, disponibil online pe site-ul Jumping House. De asemenea, sunt necesare șosete speciale de sărit, disponibile la recepție la prețul de 10 lei / pereche, acestea putând fi refolosite la viitoarele vizite. Organizatorii recomandă purtarea de haine comode pentru o experiență cât mai plăcută.

Jumping House invită toți doritorii să se alăture acestei experiențe pline de energie și distracție.

Shot Caffe Bowling & Biliard

Popice, bile și cafea! La Shot Caffe Bowling & Biliard, fiecare moment este o combinație perfectă de acțiune, relaxare și savoare.

Oradea Shopping City
© Shot Caffe Bowling & Biliard Lotus Center

Pingwin Kids

La Pingwin Kids, poți organiza o petrecere de neuitat pentru că fiecare detaliu este gândit special pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență memorabilă! Oferta noastră include un mediu sigur, curat și igienizat, creând spațiul perfect pentru copii să se bucure de joacă și pentru părinți să socializeze.

Pingwin Kids
Locația de pe Cazaban 69 © Pingwin Kids

Pingwin Kids este un loc de joacă pentru petreceri și evenimente pentru copii, cu prima locație pe Alexandru Cazaban 69 în Oradea.

Acum se deschide a doua locație în incinta FUN HUB la Oradea Shopping City, un „spațiu de petreceri pentru copii care oferă o experiență de neuitat și plină de emoție pentru întreaga familie”. Acesta va avea următoarele facilități:

 • 32 de locuri pentru adulți
 • până la 32 pentru cei mici
 • mini oraș tematic
 • trambuline
 • tobogane
 • activități captivante
 • multe surprize

Vezuv Flavour Artisans

Ia-ți porția de energie de la cei mai pasionați artizani ai gustului! Pizza, piadine, panino și multe altele – toate preparate cu ingrediente de cea mai bună calitate. Ce alegi să încerci?

Oradea Shopping City
© Vezuv

Sâmbătă, în 3 februarie, de la ora 10:00 dimineața se deschide FUN HUB la Oradea Shopping City. Programul este până la 21:00. Să avem cât mai multă distracție și le dorim mult spor noilor locații!


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri