© Delicii Turcesti
Descoperă delicii culinare la Festivalul Fructelor de Mare și Deliciilor Turcești în Oradea, între 10-12 mai, cu fructe de mare proaspete, dulciuri turcești și muzică live.
Parcul 1 Decembrie 10-12 mai 2024 11:00 - 23:00 Intrare liberă

Între 10 și 12 mai, Parcul 1 Decembrie din Oradea se transformă într-un paradis gastronomic cu ocazia Festivalului Fructelor de Mare și Deliciilor Turcești. Evenimentul, deschis zilnic între orele 12:00 și 23:00, promite o experiență culinară de neuitat, îmbinând gusturi exotice cu tradiții turcești.

Vizitatorii vor avea ocazia să guste dintr-o gamă variată de fructe de mare, printre care se numără King Crab, creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto misto, lobster, raci și langustine. Prepararea acestora va fi realizată live, adăugând o notă de autenticitate și spectacol întregului eveniment.

Pentru iubitorii de dulciuri și pentru cei mai mici, festivalul oferă o secțiune specială cu plăcinte turcești, o varietate de baklava, kunefe și kadayf, toate pregătite pe loc pentru a garanta prospețimea și savoarea.

Nu vor lipsi nici grătarele cu specific turcesc, unde se vor găsi kofte, cotlete de berbecuț la grătar, adana kebab și frigărui de pui sau vită, precum și șaș kebab, toate pregătite în stil tradițional.

Atmosfera va fi întreținută de DJ-uri care vor asigura muzica pe durata întregului festival, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare a simțurilor.

Festivalul este susținut de Delicii Turcești, Istanbul Street Food Festival și Sea Food Festival România, în parteneriat cu KissFM, MagicFM și Heineken, promițând să fie unul dintre cele mai remarcabile evenimente gastronomice ale anului în Oradea.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri