© ERA Shopping Park
Copiii sunt invitați să se bucure de spectacolul „Jack și Vrejul de Fasole”, care va avea loc pe 21 ianuarie, începând cu ora 11, în sala de evenimente din ERA Park Oradea.
ERA Shopping Park 21 ianuarie 2024 11:00 - 12:00 Intrare liberă

Părinții și copiii sunt invitați să se bucure de spectacolul „Jack și Vrejul de Fasole”, care va avea loc pe 21 ianuarie, începând cu ora 11, în sala de evenimente din ERA Park Oradea. Adaptarea acestei cunoscute povești de Joseph Jacobs este realizată de trupa orădeană Trendart – Comoara cu povești. Intrarea la eveniment este liberă.

Piesa promite o combinație de amuzament și învățături, prezentând povestea lui Jack, un băiat naiv și isteț, care schimbă văcuța Milky pe patru boabe de fasole magică, declanșând o aventură plină de magie. Jack explorează un tărâm nou, întâlnind o găină care face ouă de aur, un pitic cu barbă cântătoare și o harpă vorbitoare.

„Jack și Vrejul de Fasole” nu este doar un spectacol, ci și o călătorie educativă în lumea basmelor, subliniind importanța creativității și a curajului de a visa. Distribuția include actorii Nora Tiu, Daniel Teszler, Georgiana Cora Jecu și Eric Christian Aron, cu regia lui Nora Tiu și Marius Aron. Textul este creat de artista Emese Csuri, care se ocupă și de scenografie, decor, costume și păpuși, iar coordonatorul tehnic este Eric Christian Aron.

Toată lumea este binevenită să descopere împreună această aventură magică. Intrarea este liberă.


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri