© ERA Park
Eveniment special pentru copii la ERA Park Oradea: pictură pe față, gonflabil bubble house și altele. De la 17:00 la 20:00 cu intrare liberă. Are loc în Sala de Evenimente
ERA Shopping Park 11 februarie 2024 17:00 - 20:00

👨‍👩‍👧‍👦

În data de 11 februarie, între orele 17:00 și 20:00, ERA Park Oradea organizează un eveniment special dedicat copiilor. Activitatea, intitulată „Prietenii Veseliei”, promite o serie de activități distractive și creative pentru cei mici.

🤡

Printre atracțiile pregătite se numără pictura pe față, modelajul de baloane și jocuri interactive, inclusiv un joc ce testează cât de bine își cunosc copiii prietenii sau familia. De asemenea, va fi disponibil un gonflabil bubble house și vor fi organizate activități tematice cu Barbie și Ken.

🏐

Pentru cei mai energici, se va organiza un joc de dodgeball, care include bătaia cu perne, mingi și baloane, promițând distracție și râsete. În plus, va fi amenajat un atelier de creativitate, unde copiii vor avea ocazia să-și exprime latura artistică.

🥳

Evenimentul este deschis tuturor copiilor și intrarea este gratuită, oferind o oportunitate excelentă pentru părinți de a petrece timp de calitate alături de cei mici într-un cadru organizat și plin de surprize.


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri