© La Familia
Concertul trupei LA FAMILIA se va desfășura la Casa Tineretului din Oradea pe 23 martie, începând cu ora 20:00, ca parte a turneului național "FOARTE" 2024.
Casa Tineretului 23 martie 2024 20:00 - 22:00 Cu plată

Fanii muzicii rap sunt invitați să participe la un eveniment istoric: concertul trupei LA FAMILIA, care va avea loc la Casa Tineretului din Oradea, pe 23 martie, începând cu ora 20:00. Acest concert face parte din TURNEUL NAȚIONAL „FOARTE” 2024, marcând o revenire spectaculoasă a trupei pe scenă după ani de absență.

LA FAMILIA, cunoscută pentru albumul de succes „Punct și de la capăt” și pentru statutul său în topul rapului românesc, promite o seară de neuitat pentru toate generațiile de fani, de la 18 la 50 de ani, care cunosc pe de rost versurile lor. Concertul din Oradea este doar una dintre opririle într-un turneu mult așteptat, amânat inițial din cauza unor evenimente neprevăzute, inclusiv arestarea unuia dintre membri.

Pe lângă muzica lor, cei doi artiști, SIȘU și PUYA, sunt apreciați pentru atitudinea lor socială și impactul pe care l-au avut asupra industriei muzicale și a fanilor lor. Biletele pentru eveniment sunt disponibile la prețuri accesibile, inclusiv o ofertă Early Bird de 50 lei, iar persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit împreună cu un însoțitor.

Evenimentul este destinat unui public matur, cu precizarea că minorii sub 16 ani pot participa doar însoțiți de un adult, iar cei între 16 și 18 ani trebuie să aibă bilet valid. Organizatorii subliniază importanța respectării regulilor de acces și avertismentul că pe durata evenimentului pot fi folosite lumini stroboscopice, care ar putea afecta persoanele cu epilepsie. De asemenea, se va realiza o înregistrare audio și video a concertului, cu posibilitatea utilizării acestora pe rețelele de socializare.

Este o ocazie unică pentru fanii vechi și noi să se reunească și să sărbătorească muzica care a definit două generații, într-un eveniment care promite să rămână în istoria rapului românesc.


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri