Vezi lista noastră cu zece pagini online unde găsești evenimente din Oradea. De toate categoriile: culturale, sportive, food, copii, etc.
18 septembrie 2023

MyOradea oferă o secțiune dedicată pentru evenimente, la adresa simplă: myoradea.ro/evenimente. Cât suntem o echipă mică însă, nu putem acoperi toate categoriile și gusturile de evenimente din Oradea. Prin urmare trebuie să selectăm dintre ele, ca să înștiințăm urmăritorii noștri de evenimentele cele mai atractive pentru majoritatea Orădenilor.

Am strâns o listă de zece surse online bune pentru evenimente din Oradea, împreună cu pagina noastră. (Shameless plug.) Unele din ele sunt specifice pe o locație, altele pe categorie, altele sunt platforme online unde utilizatorii pot adăuga evenimente, iar altele sunt oficiale.

În continuare oferim mai multe detalii despre fiecare, pentru o înțelegere mai bună a fiecărei surse.

1. 🎟️ Facebook: Evenimente din Oradea

© Facebook (apr. 2023)

Cel mai simplu mod de a găsi evenimente din Oradea este prin Facebook. Unele îți sunt recomandate direct în feed de ei, mai ales dacă ai tendința de a da like sau „Sunt interesat” de evenimente din Oradea. Algoritmul învață astfel de acțiuni făcute de tine și apoi îți propune evenimente atunci când sunt relevante.

Pe Facebook găsești evenimente plasate direct în platformă de către utilizatori și organizații, așa încât poți să ai încredere că datele sunt actuale și complete. Oricând ai vreo întrebare pentru lămurire, poți da direct click pe mesaj pentru a pune o întrebare organizatorilor. De obicei primești un răspuns foarte rapid.

2. 🇷🇴 Visit Oradea: Evenimente Oficiale din Oradea

© Visit Oradea

Visit Oradea este organizația oficială de turism al Oradiei. Pe lung se numește Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune. Pe lângă informații turistice, obiective, blog și altele, aici ai o secțiune de evenimente.

Dacă intri pe pagina de evenimente, găsești o grilă de evenimente, separate pe lunile anului curent. Aici ai evenimentele oficiale organizate de Visit Oradea sau primărie. Mai mult, poți selecta o perioadă în calendar pentru a filtra evenimentele din acea perioadă exactă. Foarte util pentru cei care vizitează Oradea într-o perioadă anumită și vor să vadă ce evenimente vor prinde.

3. 🕰️ Muzeul Țării Crișurilor: Evenimente culturale din Oradea

© Muzeul Tării Crişurilor

Pe site-ul principal al Muzeului Țării Crișurilor vei găsi direct pe prima pagină ultimele anunțuri oficiale ale muzeului. Aici în general găsești expoziții noi ale muzeului, dar și evenimente culturale ținute în sala de evenimente a muzeului.

Acest site nu se referă doar la Muzeul Țarii Crișurilor, ci la tot ansamblul de muzee din Oradea pe care acesta le administreaza. Muzeul Orașului Oradea din cetate și muzeele memoriale. Așadar aici vei găsi evenimente muzeale pentru mai multe muzee din Oradea, expoziții temporare, etc. Lucruri pe care nu ai vrea să le ratezi, mai ales dacă îți place cultura și istoria.

4. 🏟️ CSM Oradea: Evenimente sportive din Oradea

© Eventbook

Dacă ești în căutare de evenimente sportive, sau vrei să susții echipele sportive din Oradea, poți accesa canalul oficial al CSM Oradea de pe platforma Eventbook.ro. Pe lângă abonamente și acces la sălile de sport, aici apar evenimentele organizate în sălile principale de sport din Oradea.

Fii sigur că urmărești și website-ul oficial CSM Oradea, pentru a vedea știri legate de echipele sportive, competiții, evenimente. Aici ai și linkul rapid către platforma de evenimente, click pe „Bilete”.

5. 🎭 Teatrul Regina Maria: Piese de teatru din Oradea

© Teatrul Regina Maria

Dacă ești pasionat de teatru, pe site-ul oficial al Teatrului Regina Maria din Oradea găsești programul de piese de teatru pentru toate sălile administrate de acesta: Sala Mare, Sala Arcadia, Sala Transilvania.

Pe pagina respectivă, găsești articole cu programul de pe fiecare lună. Astfel, ultimul articol trebuie să fie al lunii curente sau următoare. Dacă intri pe articol, găsești lista detaliată cu fiecare eveniment. Aici găsești și un buton rapid către pagina de bilete al teatrului de pe plaforma Eventim.ro.

6. 🎻 Filarmonica: Evenimente de muzică clasică și altele

© Filarmonica de Stat Oradea

Pentru plăcerea sonoră și emoțională a muzicii clasice, precum și alte evenimente muzicale, ești invitat la Filarmonica de Stat Oradea. Pe secțiunea de evenimente de pe site-ul oficial, găsești toate evenimentele care urmează în această locație.

După ce ai ales un eveniment, dacă biletele pentru acesta sunt disponibile, poți intra pe pagina „Cumpără bilet” pentru a selecta evenimentul și a merge prin procesul de plată online. Dacă preferi, poți să cumperi bilete direct de la casa filarmonicii. Fii sigur că verifici orele de program.

7. 🗞️ InfoOradea: Știri de evenimente din Oradea

© InfoOradea

Pe site-ul de știri InfoOradea, găsești categoria de știri pentru evenimente. Aici găsești ultimele noutăți legate de evenimente care urmează sau se desfășoară în Oradea.

Vezi aici evenimente oficiale, culturale, sportive, street food, festivaluri, sărbători, etc. Toate categoriile de evenimente de interes pentru publicul larg.

8. 🎤 iaBilet: Evenimente din localuri, concerte, stand-up

© iaBilet

Platforma iaBilet are o pagină dedicată evenimentelor din Oradea. Aici poți alege un loc, poți face plata direct, poți vedea istoricul evenimentelor la care ai participat dacă ai cont pe platformă.

Evenimentele găsite aici sunt de obicei pentru concerte muzicale, spectacole de stand-up, spectacole din localuri, dar și spectacole pentru copii.

9. 🛍️ ERA Park: Shopping events, expoziții, pentru copii

© ERA Shopping Park

În centrul comercial ERA Shopping Park se petrec evenimente de interes specific. Pe pagina principală de evenimente ERA puteți găsi evenimente în desfășurare sau care urmează la ERA Park.

Acestea sunt de cele mai multe ori evenimente de shopping, pentru copii, expoziții, și alte de acest gen. Evenimentele se petrec în sub cupola centrului, sau în parcare, sau în anumite magazine.

10. 🤩 MyOradea: Evenimente selectate din Oradea

© MyOradea

În cele din urmă, îți propunem propria soluție pentru a găsi evenimente din Oradea. MyOradea are o pagină dedicată pentru evenimente, dar și o secțiune rapidă pe prima pagină. Noi separăm evenimentele pe Azi, Luna Asta, și în continuare pe fiecare lună care urmează.

Dacă intri pe un eveniment, vei vedea rapid unde se petrece, când, cât costă. O descriere scurtă, imagini despre eveniment, precum și alte informații mai detaliate. Dacă dai click pe locație, poți vedea știri, evenimente și alte articole legate doar de locația respectivă.

Vrem să dezvoltăm partea de evenimente în continuare, pentru a avea și mai multe beneficii și a rezolva problema cu evenimentele din Oradea cât mai bine.

Fii sigur că ne urmărești pe paginile sociale, pentru a putea fi în pas cu ultimele știri de evenimente din Oradea.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri