Sala Oradea Arena © Ambiflux (2020)
În perioada 6-8 septembrie 2023, ești invitat la Oradea Arena pentru a 10-a ediție a competiției în onoarea lui Antonio Alexe. Accesul va fi liber.
Oradea Arena 6-8 sept 2023 Intrare liberă

Oradea Arena va găzdui timp de trei zile ediția din acest an a Memorialului Antonio Alexe, un turneu de baschet masculin ce adună trei echipe: CSM CSU Oradea, vicecampioana României, Spisska Nova Ves din Slovacia și KK Zlatibor din Serbia.

Echipa din Slovacia a avut performanțe notabile în sezonul regulat și în Alpe Adria Cup, iar KK Zlatibor este o echipă din primul eșalon din Serbia. Acest turneu onorează memoria lui Antonio Alexe, un cunoscut jucător român de baschet care a jucat pentru Dinamo Oradea și a contribuit la formarea echipei de baschet a orașului.

Turneul se desfășoară pentru a zecea oară și marchează revenirea lui după o pauză de câțiva ani. Primele două ediții au avut loc între 2010 și 2016, apoi evenimentul nu a avut loc în 2017 și 2018, revenind în 2021 sub forma unui triunghiular.

Aceasta este a patra ediție consecutivă sub această formă.

Programul meciurilor este următorul: CSM CSU Oradea va juca împotriva lui Spisska Nova Ves miercuri, urmat de meciul dintre Spisska Nova Ves și KK Zlatibor joi și apoi CSM CSU Oradea va înfrunta KK Zlatibor vineri. Intrarea la meciuri este gratuită pentru public.

De-a lungul istoriei turneului, CSM CSU Oradea a câștigat competiția de șapte ori.


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri