Prima ediție a "celui mai cool festival muzical din Bihor". Vor participa Puya, Emaa, Alina Eremia, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z. și alți artiști importanți.
Oradea Arena 3-4 nov 2023 Cu plată

Linkuri ON Festival

👨‍🎤

În 3-4 noiembrie 2023, vineri și sâmbătă, are loc la Oradea Arena prima ediție a „celui mai cool festival muzical din Bihor”. Vor participa un număr impresionant de 17 artiști cu nume mari, precum Puya, Emaa, Alina Eremia, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z. și alții.

🎫

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul principal OnFestival.ro. Studenții și elevii dispun de o reducere de aproape 50%. Poți cumpăra pentru o singură zi sau pentru ambele zile cu o mică reducere.

🏟️

Festivalul va avea loc la Oradea Arena. Găsești locația pe strada Traian Blajovici 24, vezi aici locația pe Google Maps. În apropiere de shopping center Auchan.

Nighter, aducem aproape de tine artiști pentru cel mai cool festival muzical din Bihor. Indiferent de preferințe muzicale, artiștii tăi preferați vor fi aici să te încânte cu sound-uri rock, pop, hip-hop și electronic music.

OnFestival

Program pe zile

© OnFestival

Acest festival este organizat de Visit Oradea împreună cu Primăria Oradea. În parteneriat cu Eagle Festival, USO (Uniunea Studenților din Oradea), Consiliul Județean al Elevilor Bihor și What’s New.

© OnFestival

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri