Festival de muzică jazz între 17 și 19 noiembrie. Șase concerte. La Filarmonica de Stat și la Sinagoga Neologă Sion. Muzicieni din Germania, Norvegia, Anglia și Franța.
Filarmonica, Sinagoga Neologă Sion 17-19 nov 2023 19:00 Cu plată

Linkuri ORA Jazzfestival

🎶

Ești invitat la un festival pentru o experiență muzicală incredibilă. În lumea jazz-ului. Noiembrie aduce orădenilor și turiștilor 3 seri pline de frumusețe sonoră. Muzica va îmiresma sufletele audienței.

🎷

Între 17 și 19 noiembrie 2023, la Filarmonica de Stat Oradea și Sinagoga Neologă Sion vor avea loc 6 concerte de muzică jazz, în cadrul ORA Jazzfestival.

🎼

Vineri și sâmbătă, evenimentele vor avea loc la Filarmonica de Stat, în Sala „Enescu – Bartók” (pe Str. Moscovei nr. 5). Vineri, două trupe din Germania vor cânta: una este Nils Kugelmann Trio și cealaltă este Jakob Manz Project. Ambele sunt recunoscute și au albume la casa de discuri ACT Music.

🎙️

Pe 18 noiembrie, sâmbătă, trupa Tuva Halse Quintet din Norvegia va prezenta piese de pe noul lor album. Seara se va termina cu un concert special al trupei Bansal/ Sriram/ Shaw Iversen, cu artiști de top din Oslo și Londra. Vor combina diferite stiluri muzicale în concertul lor.

🕍

Duminică, la Sinagoga Neologă Sion, doi artiști talentați, Vincent Courtois și SHRI (Shri Sriram), vor da fiecare un concert solo. Ambii sunt cunoscuți pentru modul lor unic de a cânta și de a improviza.

Muzica prezentată în festival se adresează celor care doresc să se bucure de sonorități familiare, cât și celor care doresc să-și extindă orizonturile muzicale.

ORA Jazzfestival

Programul ORA Jazz Festival 2023

Festivalul va avea loc de vineri până duminică, 17-19 noiembrie. Primele două zile, vineri și sâmbătă, la Filarmonică. Iar duminică, ultima zi, la Sinagogă.


Vineri, 17 noiembrie 2023

Filarmonica de Stat Oradea, 19:00

  • Nils Kugelmann Trio
  • Jakob Manz Project

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Filarmonica de Stat Oradea, 19:00

  • Tuva Halse Quintet
  • Bansal/ Sriram/ Shaw Iversen

Duminică, 19 noiembrie 2023

Sinagoga Neologă Sion, 19:00

  • Vincent Courtois solo
  • SHRI solo

MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri