© Oradea City Trail
Participă la Oradea City Trail 2024, cu pornire din Parcul Brătianu. Alege dintre semimaraton, cross 10km sau mini 5km. Înscrierile sunt până în 2 februarie.
Parcul Brătianu 10 februarie 2024 10:00 - 14:00 Cu plată

🏃🏻‍♂️

Oradea va găzdui în curând evenimentul sportiv Oradea City Trail 2024. Acest concurs de alergare urban-trail, organizat de ACS Xterra Sport Bihor și sponsorizat de Construcții ERBAȘU, promite să fie o experiență memorabilă pentru pasionații de alergare. Participanții vor avea ocazia să aleagă dintre trei probe diferite: un semimaraton de 21 de kilometri, un cross de 10 kilometri, și o cursă mini de 5 kilometri.

© Oradea City Trail

🌳

Evenimentul va avea loc în pitorescul Parcul I.C. Brătianu, care va servi drept punct de start și de final pentru toate cursele. Traseele vor fi de tip urban-trail, combinând drumuri de macadam și poteci de pădure din apropierea orașului, oferind alergătorilor o experiență unică, în care se îmbină provocarea sportivă cu frumusețea naturală.

© Oradea City Trail

📋

Înregistrările pentru eveniment sunt deja deschise din 29 decembrie 2023, iar termenul final pentru înscrieri este stabilit pentru 2 februarie 2024. Cei interesați se pot înregistra online accesând site-ul oficial al evenimentului, www.oradeacitytrail.ro. Această competiție promite să aducă împreună atât alergători amatori, cât și profesioniști, într-un eveniment care celebrează sportul și natura.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri