© Oradea Healthy Plate
"Punem sănătatea pe primul loc." Conferință de nutriție, dietetică, HoReCa și siguranță alimentară. Susținută de vorbitori de seamă, precum Vodnar Dan, Constantin Bodolea, Adrian Copcea, Irina Mateies și alții.
DoubleTree by Hilton Oradea 27-28 martie 2024 9:00 - 19:00 Cu plată

Oradea va găzdui o conferință de sănătate, nutriție și siguranță în alimentație, intitulată „Oradea Healthy Plate”, care va avea loc pe 27 și 28 martie 2024 la hotelul DoubleTree by Hilton.

Acest eveniment este destinat specialiștilor din domeniile sănătății și alimentației sănătoase și promite să ofere participanților două zile pline de informații valoroase și schimburi de cunoștințe. Prima zi, 27 martie, va fi dedicată nutriției, în timp ce cea de-a doua zi se va concentra pe sectorul HoReCa.

Printre vorbitorii de seamă se numără Vodnar Dan, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii alimentare la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, recunoscut ca fiind în top 2% dintre oamenii de știință din întreaga lume și membru al Academiei Europene.

Evenimentul îi va mai avea ca vorbitori pe Prof. Univ. Dr. Constantin Bodolea, medic primar ATI și șef al secției clinice ATI la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, alături de Dr. Adrian Copcea și Dr. Irina Mateies, printre alții.

Organizat de DRD. Ramona Tomuta, medic nutriționist, dietetician, specialist HACCP și profesor universitar, conferința va include paneluri de discuție, prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri, oferind o platformă excelentă pentru împărtășirea cunoștințelor și a celor mai bune practici în domeniul sănătății și alimentației sănătoase.

🎟️ Preț bilet

Prețurile biletelor pot fi văzute în imaginea de mai jos. Acestea pot fi cumpărate prin platforma iabilet.ro. Studenții dispun de prețul cel mai mic de 80 de lei. Pentru o zi, costul este de 230 de lei. Iar pentru 2 zile costul este de 351 lei.

© iabilet.ro

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri