Oradea la Târgul Mondial de Turism de la Londra, unde Alexandru Chira, de la Visit Oradea, promovează orașul ca destinație ideală pentru citybreak.
7 noiembrie 2023 12:05

🌍

Oradea e pe val la un prestigios târg de turism din Londra, World Travel Market Events (WTM), care se întâmplă acum între 6 și 8 noiembrie. Echipa de la primărie depune eforturi pentru a face Oradea remarcată în turismul european și să aducă mai mulți turiști pe la noi.

🤩

Directorul de la Visit Oradea, Alexandru Chira, este reprezentantul pentru Oradea în standul României. A fost invitat de Ministerul Economiei și Turismului să spună câteva cuvinte despre Oradea și să arate de ce e orașul nostru perfect pentru un city break de neuitat.

Ne bucurăm să participăm la WTM Londra pentru a prezenta Oradea ca o destinație turistică ideală pentru un city break de excepție. Orașul are foarte multe de oferit, de la istorie, arhitectură remarcabilă, până la opțiuni gastronomice rafinate, facilități spa și wellness, și o agendă culturală bogată.

Alexandru Chira, Directorul APTOR

🇬🇧

WTM Londra e locul unde se întâmplă magia în turism, cu peste 35.000 de oameni din industrie veniți din 184 de țări anul trecut. Sunt peste 5.000 de standuri cu destinații de vacanță, servicii.

🌅

Standul Oradiei are o vedere spre Piața Unirii din Oradea, ca să prezinte tuturor cât de frumos e aici. O parte din stand prezintă o poză cu apusul de la Târgul de Crăciun din Oradea. Ieri, pe 6 noiembrie, ambasadoarea României în UK, doamna Laura Popescu, a vizitat acest stand.

📸

Cu toată agitația de la târg, echipa Visit Oradea nu stă degeaba și își face treaba să pună Oradea pe harta turismului de top, dând o mână de ajutor turismului local și atrăgând vizitatori din toate colțurile lumii.

✈️

Promovarea Oradiei în UK are importanță și pentru reluarea zborului Oradea – Londra de anul viitor, care va deveni activ cu ajutorul eforturilor Primăriei Oradea și CJ Bihor, pe baza noii societăți Air Oradea.


 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri