© Muzeul Țarii Crișurilor / Bihon
Oradea sărbătorește Ziua Principatelor Unite cu un recital de vioară excepțional, alături de violonistul Lucian Malița. Marți, 23 ianuarie 2024, la Muzeul Memorial Aurel Lazăr.
Muzeul Aurel Lazăr 23 ianuarie 2024 17:30 - 19:30 Intrare liberă

🎻

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în colaborare strânsă cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, are deosebita plăcere de a anunța organizarea unui eveniment cultural remarcabil: un recital de vioară dedicat celebrării Zilei Principatelor Unite. Acest recital va fi susținut de către talentatul violonist Lucian Malița.

📜

Evenimentul este programat să aibă loc în data de 23 ianuarie 2024, începând cu ora 17:30, într-un cadru istoric și inspirator, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”, situat pe strada Aurel Lazăr nr. 13. Programul recitalului cuprinde o selecție variată de piese muzicale, incluzând cântece patriotice românești, melodii tradiționale vechi, precum și cântece populare și romanțe, toate interpretate cu măiestrie de Lucian Malița.

👋

Intrarea la acest eveniment este liberă, oferind astfel o oportunitate excelentă comunității locale și vizitatorilor să se bucure de muzica de calitate într-o atmosferă festivă.

© Muzeul Țării Crișurilor

MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri