A cincea ediție a evenimentului în data de 29 noiembrie la Oradea Arena. Include artiștii Nicolae Furdui Iancu, Surorile Osoianu, Ciprian Marius Pop și alții.
Oradea Arena 29 noiembrie 2023 18:00 - 20:00 Cu plată

În spiritul tradiției celebrării Marii Uniri și a Zilei Naționale a României, orașul Oradea se pregătește să găzduiască, pe 29 noiembrie, a cincea ediție a evenimentului „România ne Unește!”.

Evenimentul este organizat de Visit Oradea, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor, și promite să fie o experiență memorabilă pentru participanți.

Pentru prima dată, spectacolul se va desfășura la Oradea Arena, începând cu ora 18:00. Organizatorii își propun să ofere o experiență autentică, ilustrând bogăția tradițiilor românești. Evenimentul va fi animat de prezența unor artiști de excepție, printre care Nicolae Furdui Iancu, Surorile Osoianu, Ciprian Marius Pop, și mulți alții.

Biletele, la prețul de 10 lei, sunt disponibile pentru achiziționare online, oferind acces în trei zone diferite: pe ringul de joc, în primul și al doilea nivel de tribune. Deși biletele nu asigură un loc anume, acestea garantează accesul în zonele respective, permițând spectatorilor să aleagă cea mai bună poziție pentru a se bucura de spectacol.

Informații suplimentare și bilete sunt disponibile prin platforma online Eventbook.ro. De astăzi, 11 noiembrie, sunt disponibile bilete și la casieria Teatrului Regina Maria.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri