© Salonul Vinurilor Millésime
Descoperă cultura vinului și bucură-te de momente de neuitat. Degustări, masterclass-uri și 24 de crame. La Cetatea Oradea în acest weekend.
Cetatea Oradea 31 mai - 2 iunie 2024 Cu plată

În perioada 31 mai – 2 iunie 2024, Salonul Vinurilor Millésime își deschide porțile pentru cea de-a 6-a ediție. Acest eveniment, dedicat culturii și civilizației vinului, are loc pe parcursul a trei zile și include degustări de vin și masterclass-uri susținute de experți în domeniu.

Participanții vor avea ocazia să învețe despre consumul responsabil de vin și să se bucure de momente plăcute alături de cei dragi. Evenimentul reunește 24 de crame și promite o experiență de neuitat pentru toți iubitorii de vin.

Program:

  • 31 mai – 2 iunie 2024
  • Eveniment găzduit de 24 de crame

Cine poate participa?

Oricine este interesat de cultura vinului, de la amatori la cunoscători, dornici să învețe și să se distreze într-un cadru plăcut.

Despre organizatori:

Salonul Vinurilor Millésime este un concept dedicat educației și promovării unui consum responsabil de vin. Evenimentul aduce împreună experți și pasionați, oferind o platformă pentru schimbul de cunoștințe și experiențe în lumea vinului.

Bilete

Cumpără bilete de pe site-ul oficial al evenimentului, salonul.millesime.ro. Biletele pot fi cumpărate pentru acces într-o singură zi din cele 3 (50-60 lei), precum și pentru toate zilele cu reducere (130 lei). Vezi și alte bilete pentru masterclass de vinuri cu speakeri importanți (100-250 lei) sau abonament pentru toate masterclass-urile și acces complet (850 lei).


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri