© MyOradea (iul. 2023)
FC Bihor a anunțat că meciul de miercuri, 27 septembrie, se va juca cu casa închisă. Biletele online s-au vândut într-un minut. De la casa stadionului au fost vândute în 2 ore.
Stadionul Iuliu Bodola 22 septembrie 2023 8:49

FC Bihor a anunțat într-o știre pe site-ul oficial că meciul între FC Bihor și FCSB de miercuri, 27 septembrie, se va juca cu casa închisă. Asta înseamnă că nu se vor mai putea cumpăra alte bilete în ziua meciului, pentru că toate locurile sunt deja rezervate.

Joi, în 21 septembrie, de la ora 14:00 s-au pus în vânzare bilete online și la casa stadionului. Cele din online au fost epuizate instant, în aproximativ un minut. Iar cele de la casa stadionului, care au putut fi achiziționate cu cash, s-au terminat după aproximativ două ore.

© MyOradea

Au fost vândute 6.863 de abonamente până miercuri seara, 20 septembrie, precum și 45 de abonamente de membru „suporter”. Acest total de 6.908 de abonamente vândute este un record național pentru acest sezon în România.

Joi biletele vândute au numărat 3.000. Pe lângă acestea mai sunt rezervate oaspeţilor, care sunt de 5%, şi celor de la FRF, tot de 5%, împreună cu invitaţiile şi acreditările pentru jurnalişti. Stadionul va fi ocupat în totalitate.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri