© Visit Oradea
Festivalul muzical Sounds of Oradea, ediția 2024. Concerte susținute de Angela Gheorghiu și The Prague Cello Quartet. Spectacol de balet de Opera Națională din Sofia. Spectacole de la 20:30.
Piața Unirii 14-16 iunie 2024 20:30 - 22:30 Cu plată
© Visit Oradea

* Biletele încă nu pot fi cumpărate. Vor fi date în vânzare în curând.

14 iunie: Angela Gheorghiu

Festivalul Sounds of Oradea va fi deschis vineri, 14 iunie 2024, de la ora 20:30, cu un concert extraordinar susținut de Angela Gheorghiu, una dintre cele mai importante soprane din lume. Alături de dirijorul David Giménez Carreras, tenorul Teodor Ilincăi și orchestra Filarmonicii de Stat Oradea.

15 iunie: The Prague Cello Quartet

Sâmbătă, în 15 iunie 2024, de la ora 20:30, scena va fi preluată The Prague Cello Quartet, un ansamblu remarcabil format din patru muzicieni talentați. Acest concert va include piese clasice, coloane sonore, jazz, rock și pop. „O interpretare unică și plină de virtuozitate.”

16 iunie: Spectacol de balet Opera Națională din Sofia

Duminică, 16 iunie 2024, este ziua finală a festivalului. Sound of Oradea va fi încheiat de un spectacol extraordinar de balet, susținut de Opera Națională din Sofia, de la ora 20:30. „O seară magică de grație și emoție, alături de unul din cele mai renumite ansambluri de balet din lume.

🎻

Oradea se pregătește să găzduiască a treia ediție a mult-așteptatului festival muzical Sounds of Oradea, eveniment cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă și experiențele muzicale de excepție.

🎼

Programat să aibă loc între 14 și 16 iunie 2024, festivalul va aduce pe scenă o varietate de artiști, promițând concerte pline de energie și bucurie care sunt așteptate să depășească așteptările fanilor și să ofere o experiență de neuitat tuturor participanților.

Vezi aici un video cu festivalul Sounds of Oradea din anul 2023:


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri