© decenu.eu
Învăță despre management, marketing și strategii organizaționale de la expertul Valeriu Nicolae. Taxă de 50 lei, înscrieri online.
Cetatea Oradea 23 ianuarie 2024 8:30 - 15:00 Cu plată

Un eveniment special de formare și dezvoltare profesională va avea loc marți, 23 ianuarie 2024, în subsolul Palatului Episcopal Romano-Catolic, în sala de evenimente FIX, adresându-se profesioniștilor și organizațiilor interesate de îmbunătățirea strategiilor organizaționale. Sesiunea, programată între orele 8.30 și 15.00, va oferi participanților cunoștințe valoroase în domenii precum diagnosticarea, planificarea, managementul, marketingul, promovarea, colaborările, atragerea resurselor și evaluarea.

© Valeriu Nicolae (Facebook)

Expertul invitat, Valeriu Nicolae, va împărtăși din vasta sa experiență profesională și personală, ghidând participanții în adoptarea unor noi strategii eficiente și influențarea culturii organizaționale existente. Obiectivul principal al evenimentului este de a crește eficiența organizațională și de a centra impactul organizațiilor pe beneficiari, aliniind resursele cu viziunea și misiunea specifică fiecărei entități.

© decenu.eu

Participarea la acest atelier necesită achitarea unei taxe de 50 lei, care va acoperi costurile cu masa de prânz și materialele oferite. Înscrierile se pot face online prin accesarea link-ului indicat în anunț, iar pentru detalii suplimentare, organizatorii oferă un punct de contact prin Daniela Tütös la numărul de telefon 0742127636. Această inițiativă reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniști de a se dezvolta și de a-și îmbunătăți abilitățile strategice.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri