Expoziție naturală la Casa Darvas-La Roche din Oradea. Vino să te bucuri de păsările exotice și decorurile cu plante naturale. Disponibilă toată luna martie (cu excepția zilelor de luni).
Casa Darvas-La Roche 1-31 martie 2024 10:00 - 18:00 Cu plată

🎟️ Preț bilet

Biletul pentru intrare la expoziție, cu acces în tot muzeul art-nouveau cu excepția curții, care va fi deschisă vara, este de 15 lei pentru un adult și de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

🌿

O nouă expoziție imersivă, intitulată „Sunetul Naturii”, a fost deschisă la Casa Darvas-La Roche, aducând un omagiu vibrant primăverii. Vizitatorii au ocazia unică de a explora natura în toată splendoarea sa, înconjurată de sunetele și culorile acesteia.

🦜

Expoziția se remarcă prin prezența unor păsări exotice, a căror frumusețe și ciripit adaugă o notă autentică de primăvară ambientului. De asemenea, Filarmonica de Stat Oradea a contribuit la atmosfera expoziției, oferind instrumente muzicale care complementează decorul natural.

💐

Florile și aranjamentele florale, create cu măiestrie de artiștii florari Andreea și Ionuț de la La Provence – Flori & Decorațiuni, adaugă o pată de culoare și eleganță, îmbogățind experiența vizitatorilor. Organizatorii expoziției îi invită pe toți cei interesați să se bucure de această experiență unică și să simtă bucuria primăverii la Casa Darvas-La Roche pe tot parcursul lunii martie.

😌 Ascultă sunetul expoziției

Vezi mai jos cum sună expoziția. Ia o pauză de câteva minute pentru a te relaxa ascultând cântecul frumos al păsărilor exotice.


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri