Intrarea este liberă! Umblă printre instrumente muzicale din 7 continente. Din 19 până în 30 noiembrie la ERA. Expoziție organizată de Asociația ESCU.
ERA Shopping Park 19-30 nov 2023 Intrare liberă

🥁

E timpul să te pregătești pentru o aventură muzicală extraordinară! Expoziția The Musical Man vine în Oradea, la ERA Park, și e pe cale să ne arate cum sună muzica din toate cele 7 continente. Și ghici ce? Intrarea e complet gratuită!

👨‍👩‍👧‍👦

Vino la expoziție cu copiii! Cu siguranță vor fi fascinați de fiecare colț prezent în expoziție. Printre cele expuse sunt următoarele: Intrumente Muzicale Europene, Muzica din Americi, 1001 de nopți de muzică orientală în zona arabă, Muzica Africii, și altele.

🗺️

Începând cu 19 noiembrie până pe 30, uită de rutină și lasă-te purtat de ritmurile care au făcut înconjurul lumii. E o ocazie unică să descoperi istoria și evoluția culturii muzicale, într-o atmosferă plină de note muzicale, portative și instrumente care te vor face să simți sunetele fiecărui continent.

🪇

Pregătește-te să experimentezi ceva cu totul special, o călătorie ritmică în jurul lumii, inițiată de Asociația ESCU. Te așteaptă o mixtură fascinantă între tradițional și modern, spiritual și avangardist. Ești gata să pășești într-o lume unde muzica nu are granițe?

Ne vedem la ERA Park!

📸 Expoziția în alte orașe


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri