Cel mai mare festival de film din România. Numeroase proiecții în aer liber sau indoor: în Piața Unirii, la Cetate, la Universitatea Partium. Proiecții de Gală în sala Teatrului Regina Maria.
Piața Unirii (+ altele) 29 sept - 1 oct 2023 Cu plată

Preluat de pe site-ul oficial:

„În primele două zile de festival orădenii se vor bucura de Proiecții de Gală în sala Teatrului Regina Maria, în timp ce în toate cele 3 zile programul îi va purta în cele mai îndrăgite spații din oraș pentru numeroase proiecții în aer liber sau indoor – Piața Unirii, Cetatea, Universitatea Partium sunt câteva dintre principalele locații în care TIFF Oradea se va desfășura.

Festivalul își propune să prezinte cu prioritate acele filme românești sau străine care vor avea lansarea pe ecrane în sezonul de toamnă, publicul orădean fiind astfel privilegiat cu vizionări în premieră a unor filme premiate sau succese de box-office. De asemenea, se vor prezenta proiecții de film cu acompaniament muzical live și cine-concerte în premieră în România. O selecție a celor mai bune titluri prezente la TIFF Cluj, proiecții în onoarea unor invitați speciali omagiați în Festival vor transforma Oradea, timp de 3 zile, în capitala filmului.”


MyOradea
Harta
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri