© 21derubini.ro
Numai între 16 și 22 decembrie, producătorii filmului "21 de rubini", care a fost filmat în Oradea, vor difuza filmul online pe site-ul oficial, după multe piedici puse de Biserica Ortodoxă la distribuția în cinematografe.
9 decembrie 2023 9:28

UPDATE: Film disponibil pe YouTube

Din 7 mai 2024, filmul „21 de Rubini” este disponibil integral și gratuit pe YouTube. A fost încărcat pe contul Părintelui Ciprian Mega. Îl puteți viziona prin click aici sau direct aici:

Link-uri „21 de rubini”

* Filmul va fi disponibil online pe site-ul oficial doar în perioada 16-22 decembrie 2023.

⛔️ UPDATE: Site-ul a fost închis și filmul scos de pe Vimeo.

Un film românesc care își propune o dezbatere morală de profunzime este boicotat fără rușine și fără teamă. Premierul și miniștri se vîntură pe la comedii și producții subculturale și se fac că nu știu nimic și n-au auzit de filmul preotului Ciprian Mega cu ai săi „21 de rubini”.

cotidianul.ro

🎥

Filmul controversat „21 de rubini”, care a fost filmat în Oradea, regizat de preotul Ciprian Mega, va fi disponibil online pe site-ul oficial 21derubini.ro în perioada 16-22 decembrie. Distribuția online va fi în regim de streaming, urmând să fie anunțate tarifele și condițiile de vizionare.

🇺🇸

Regizorul a vorbit despre filmul său precedent, „Glasul care strigă-n pustie”, după ce acesta a fost lansat în Statele Unite ale Americii, cu ocazia hramului bisericii Sfântul Andrei din Washington, D.C., care a fost proiectată de protagonistul filmului, Gheorghe Calciu-Dumitreasa.

👀

Un articol legat de acest film se întitulează „Filmul 21 de rubini, cenzurat peste tot”, publicat de cotidianul.ro. Datorită piedicilor puse de Biserica Ortodoxă Română, filmul a fost și este în repetate rânduri cenzurat la a fi difuzat în cinematografele din România. Primari, directori de case de cultură și alți oficiali au reușit să blocheze publicul din a viziona acest film.

🛋️

Prin urmare, producătorii au hotărât să testeze alte modalități de a face cunoscut filmul lor. „21 de rubini” va putea fi vizionat direct online, pentru fie un tarif unic de vizionare sau parte dintr-un abonament lunar pe o platformă de streaming. Încă nu a fost anunțat acest lucru. Fiind o perioadă de testare, numai între 16 și 22 decembrie 2023 se va putea viziona deocamdată filmul în mediul online, urmând să se hotărască ulterior dacă va fi plasat permanent online.

Dacă sistemul va funcţiona, vom scoate la vizionare, tot în streaming, şi „Glasul care strigă-n pustie”.

Ciprian Mega

Despre filmul „21 de rubini”

Film dramatic lansat în 2023, regizat de clericul Ciprian Mega. Distribuția include artiști precum Corina Moise, Mickey Rourke, Anthony Delon, Dana Rogoz, Loredana Groza și Carmen Tănase, printre alții.

Narativul urmărește povestea Ninei (interpretată de Corina Moise), o tânără procuroră care este nominalizată pentru funcția de Procuror General al României, în contextul evenimentelor politice din 2022. Procesul ei de confirmare este influențat de Mickey Mandovanis și Nicoletta Delalachiessa, figuri marcante din sfera internațională.

Filmarea a avut loc în februarie 2023, cu scene capturate în diverse locații din Oradea, incluzând sediul „Imprimeriei de Vest” de pe Calea Aradului, zona pietonală Republicii, Sinagoga Neologă Sion, Teatrul Regina Maria, Restaurantul Corsarul, Parcul Libertății, Restaurantul Astoria, Restaurantul Rivo și alte locuri remarcabile.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri