© Primăria Oradea
Ieri, 25 septembrie, a avut loc deschiderea oficială a expoziției "We The People" în Piața Unirii, în prezența ambasadorului SUA în România, Kathleen Kavalec. Expoziția va fi disponibilă până în 22 octombrie.
Piața Unirii 26 septembrie 2023 12:04

Expoziția „We the People” a fost inaugurată în Piața Unirii luni, 25 septembrie. La vernisaj au participal ambasadorul Statelor Unite ale Americii, doamna Kathleen Kavalec, împreună cu primarul Florin Birta, prefectul județului Dumitru Țiplea și alții.

Sunt mândră de această expoziție și de prietenia, parteneriatul și progresul pe care îl reprezintă.

Kathleen Kavalec

Un eseu fotografic. Vino în Piața Unirii să parcurgi povestea prezentată în aceste panouri. În expoziția fotografică sunt prezentate momente istorice reprezentative pentru parteneriatul strategic dintre cele două țări, încă din 1997.

Titlul complet al expoziției este: „We the People, an Exhibition in Celebration of the 25th Anniversary of the U.S.-Romania Strategic Partnership”. În traducere acesta spune: „Noi, Poporul, o expoziție în onoarea aniversării a 25 de ani de parteneriat strategic între S.U.A. și România”.

Florin Birta

Această expoziție se va putea vizita pentru următoarele patru săptămâni, până în jurul zilei de 22 octombrie. Primarul a menționat că expoziția va fi văzută de mulți, pentru că va fi prezentă în Piața Unirii și în timpul evenimentului Oradea Festifall, din 12-15 octombrie.


 • MyOradea
  Harta
  Calendar
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri