© Filarmonica de Stat Oradea
Filarmonica de Stat Oradea sărbătorește Ziua Culturii Naționale cu un eveniment excepțional. Luni, 15 Ianuarie 2024, de la ora 19:00.
Filarmonica 15 ianuarie 2024 19:00 - 21:00 Bilet gratuit

Pe 15 ianuarie 2024, ora 19.00, Filarmonica de Stat Oradea va marca Ziua Culturii Naționale în Sala de concerte „Enescu – Bartók”. Intrarea este liberă, cu condiția obținerii unei invitații de la casieria instituției, situată pe Strada Moscovei nr 5.

Spectacolul, realizat în parteneriat cu Oradea Heritage și LICEUL DE ARTE ORADEA, va fi o adevărată sărbătoare a talentului și pasiunii. Printre invitații speciali se numără Daniel Magdal – Tenor și Alexandru Burcă – Pian.

Programul include prestații impresionante ale studenților de la LICEUL DE ARTE ORADEA și Departamentul Muzică al Facultății de Arte din Universitatea Oradea. Tineri talentați ca Fonai Benjamin (marimbă), Mierluț Nicolas (vioară), Pop Greta și Muthu Astrid vor evolua sub atenta coordonare a profesorilor Székely Cristian, Moga Andrei și Pali Ionela.

Evenimentul include și o expoziție organizată de Catedra de Arte Vizuale, precum și prestații remarcabile ale studenților din Departamentul Muzică: Părcălab Camelia (vioară), Borbiro Timea (flaut) și Mariș Hinsu Ionuț (bariton).

Coordonatorii acestei serii memorabile sunt Lect.univ.dr. Andrada Ciupeiu, Conf.univ.dr Ariadna Zenaida Mircescu și Conf.univ.dr. Florina Mariș Hinsu, cu sprijinul corepetitorului asist.univ.dr. Andone Camelia.

Această manifestare culturală promite să fie o reprezentație extraordinară a talentului local și a dedicării pentru artă, consolidând tradiția Oradiei în promovarea culturii și educației artistice.


MyOradea
Harta
Calendar
Arhiva
Vremea
Știri
Evenimente
Articole
Locuri