Spectacole pentru copii începând de la 4 ani, la Sala Arcadia. Crăiasa Zăpezii, Doctorul Aumădoare și Hansel și Gretel. Află mai multe detalii.
Sala Arcadia 1 ianuarie 2024 10:42

În luna ianuarie 2024, Trupa Arcadia organizează 3 spectacole pentru copii. Deasemenea, trupa va susține și câteva spectacole organizate special penru școli și grădinițe. Va participa și la un festival pentru care urmează să anunțe mai multe detalii.

Biletele pot fi cumpărate prin următoarele 3 variante.

 1. 🎫 La agenția teatrului
 2. 🌐 Online pe Eventim.ro
 3. 🕙 De la Teatrul Arcadia
  (începând cu o oră înainte de spectacol, în limita locurilor disponibile)

Vezi mai jos cele 3 spectacole cu mai multe detalii.

© Trupa Arcadia

Duminică, 7 Ianuarie, 11:00

👉 Crăiasa Zăpezii și Oglinda Fermecată

 • În Sala Arcadia
 • Pentru copii de la 5 ani
 • Regia: Iulian Bulancea
 • Durata: 1h

„Crăiasa Zăpezii” este o poveste de iarnă frumoasă, despre iubire, prietenie și altruism. Gerda, prietena cea mai bună a lui Kay, străbate întreaga lume și înfruntă toate pericolele care i se ivesc în cale pentru a-și salva prietenul atins de un ciob desprins din oglinda fermecată a unui vrăjitor malefic. În înfruntarea cu magia, cei doi copii sunt ajutați de Crăiasa Zăpezii, care îi protejează și îi îndrumă.

Spectacol de lumini și umbre! Cu: Consuela Egyed, Armanca Serac, Iulia Dinescu, Florian Silaghi, Alexandru Pop, Igor Lungu, Andrei Fazecaș. Un spectacol de Iulian Bulancea. Scenografia: Răzvan Chendrean. Regia tehnică, lumini: Peter Papp. Spectacol nerecomandat copiilor sub 5 ani!

© Trupa Arcadia

Duminică, 14 Ianuarie, 11:00

👉 Doctorul Aumădoare

 • În Sala Arcadia
 • Pentru copii de la 4 ani
 • Regia: Iulian Bulancea
 • Durata: 1h

Urmează să îl cunoașteți pe Doctorul Aumădoare și să aflați care sunt secretele meseriei sale uimitoare! În spitalul lui, toate animăluțele cu probleme de sănătate sunt binevenite.
Fie ele domestice sau sălbatice, vă asigurăm că vor fi bine îngrijite.

Doctorul Aumădoare este un bun prieten și grijuliu, așa că face și vizite la domiciliu. De este vreun animăluț bolnav, oriunde s-ar afla, el merge să-l ajute, chiar până în Africa. Povestea Doctorului Aumădoare îi învață pe cei mici cum să fie prieteni cu natura și îi îndrumă să iubească, să ocrotească și să respecte animalele.

Adaptarea după celebra carte a lui Kornei Ciukovski este una inspirată și creativă. Iulian Bulancea reușește, atât prin fragmentele alese, cât și prin viziunea regizorală, să construiască o poveste dinamică, veselă și captivantă, în care personajele jucăușe și pline de energie vor stârni simpatia micilor spectatori.

Cu: Florian Silaghi, Alexandru Pop, Armanca Serac, Igor Lungu, Andrei Fazecaș, Carina Bunea, David Constantinescu, Consuela Egyed. Regia: Iulian Bulancea. Cântece: Dorin Griguță. Scenografie, butaforie, pictură: Răzvan Chendrean. Limita de vârstă: +4

© Trupa Arcadia

Sâmbătă, 20 Ianuarie, 17:00

👉 Hansel și Gretel

 • În Sala Arcadia
 • Pentru copii de la 4 ani
 • Regia: Szőke Kavinszki András
 • Durata: 1h

Hansel și Gretel sunt doi frățiori descurcăreți, care reușesc să supraviețuiască singuri în pădure, să înfrunte o vrăjitoare rea și să găsească drumul înapoi spre casă, stricând planurile malefice ale mamei lor vitrege.

Dar să nu uităm că sunt copii, motiv pentru care reușesc să treacă prin toate greutățile datorită jocului și a imaginației lor nesfârșite.

Vezi mai jos afișul cu programul oficial pentru Trupa Arcadia în ianuarie 2024.

Afiș oficial © Teatrul Regina Maria

Aho, aho, copii și frați,
În Anul Nou la teatru v-adunați.
Bilete multe de luați
Povești frumoase vizionați!

Sunați, măi, din zurgălăi,
Hăi! Hăi!

Trupa Arcadia

 • MyOradea
  Harta
  Arhiva
  Vremea
  Știri
  Evenimente
  Articole
  Locuri